Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo

Gekocht: Never Alone, The Hungry Horde
Uitgespeeld: -

Afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met Never Alone, een spel dat behoorlijk interessant is. Het spel draait om een kindje en een vosje, maar meer zeg ik nog niet. Wat de game precies inhoudt kun je in de recensie lezen.

Ook ben ik begonnen met Hungry Horde. In dit spel speel je een groepje zombies dat zo lang mogelijk moet 'overleven'. Hoe dat precies werkt kun je ook binnenkort in de recensie lezen.

gekocht never alone

Hidde

Gekocht: Assassin's Creed Unity, FIFA 15
Uitgespeeld: -

Afgelopen week heb ik Assassin's Creed: Unity en FIFA 15 gekocht, omdat ik net een nieuwe Xbox One heb en daar een paar games voor wilde hebben. AC:U is een volwaardig nieuw deel in de AC-serie, en FIFA 15 is de op één-na-beste sport-game die er op dit moment. Al met al ben ik erg blij met mijn aankopen, let's get gaming!

gekocht assassin's creed unity

Tom

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Great Circus Mystery Starring Mickey & Minnie, Shovel Knight

Deze week heb ik de SNES titel The Great Circus Mystery Starring Mickey & Minnie uitgespeeld. Want waarom ook niet. Even terug naar de tijd van vroeger. Dat is de schuld van Shovel Knight, die ik ook uitgespeeld heb deze week. Deze fantastische platformer deed mij namelijk erg verlangen naar een lekker ouderwetse platformer.

uitgespeeld the great circus mystery starring mickey and minnie