Gotham is niet de enige aankomende superheldenserie, The Flash en Constantine staan ook op de planning. The Flash is gebaseerd op het gelijknamige personage van DC Comics, Constatine komt uit de minder bekende Hellblazer serie, ook van DC Comics. Maar genoeg over series die eraan komen, tijd om te praten over de beste series die al te kijken zijn.

5. Arrow

Arrow is één van de meest recente superhelden series, van de hand van The CW. Deze Amerikaanse zender is bekend geworden met series als Gossip Girl, The Vampire Diaries en Supernatural, en met dat lijstje verwacht je het al: er is een hoop drama in Arrow. Maar naast drama is er ook genoeg ruimte voor het superhelden-gedeelte.

De Green Arrow is een minder bekende held dan zijn DC collega’s Superman en Wonder Woman, maar hierdoor is er juist meer ruimte om te spelen met hoofdpersoon Oliver McQueens gaan en staan. Rijkeluiskind McQueen leidt schipbreuk en beland op een hels eiland waar hij moet zien te overleven. Als hij eenmaal gered wordt en terugkeert naar huis is hij een veranderd mens, en besluit hij de corruptie in zijn stad te bestrijden met zijn specialiteitswapen: pijl en boog.