Dit vinden wij de allerleukste South Park afleveringen

Fat Butt and Pancake Head (S07 E05) - Mariëlle

Dit is een klassieke South Park aflevering van jewelste. Het zit tjokvol met stereotypes en aanstootgevende humor, maar hé, dat is de South Park die we kennen en liefhebben.

In deze meer dan 10 jaar oude aflevering transformeert Cartman zijn hand in Ms. Jennifer Lopez voor een schoolopdracht, maar deze creatie is zo goed dat ze prompt een eigen leven begint te leiden; met een platencontract en al. En dat vindt de echte Jennifer Lopez niet zo leuk, maar helaas voor La Lopez vindt haar boy toy Ben Affleck de hand-versie van Lopez toch leuker...

Goed, de popcultuur referenties zijn inmiddels verouderd (R.I.P. Bennifer), maar niks is prachtiger dan Cartmans Jennifer-stem. Dat de makers van South Park een affiniteit hebben met muziek (en met name musicals) is wel duidelijk, en dat gepaard met de typerende South Park humor resulteert in een nummer dat een plaats in de harten van alle fans ter wereld verdient: Taco-Flavored Kisses.

Eigenlijk is er nog één aflevering die beter is dan deze: Broadway Bro Down. Deze is echter zo magistraal en perfect in elk opzicht dat erover schrijven fysiek en mentaal zeer doet.