De beste soundtracks volgens de XGN redactie

Rox

Voor mij is de beste soundtrack toch wel die van Halo. Ik kan niet omschrijven wat er met me gebeurt als ik die muziek hoor. Ik weet nog heel goed hoe ik op mijn 18e koos voor een Xbox met Halo in plaats van een auto met rijbewijs en daar heb ik nooit spijt van gehad.

Zodra ik alleen al de openingstune hoorde van die eerste Halo game, dacht ik: 'Daar kan echt geen scheurbak tegen op.' Ik ben heel gevoelig voor mooie klanken en kan daar intens van genieten. De muziek van Halo zorgt dan ook keer op keer voor een oorgasme. Ja, oor ;) Oh en verder ben ik verknocht aan de soundtrack van Red Dead Redemption.

Jelle

Ik ben zelf altijd een groot fan geweest van de muziek uit Grand Theft Auto, voor zover je dat een soundtrack kunt noemen. Het is zó bepalend voor de sfeer wanneer je lekker door de wereld cruiset. Ook de muziek van Zelda: The Wind Waker is geweldig, vooral de uitvoeringen op die CD die bij Skyward Sword zit. En de muziek van Hotline Miami heeft het speelplezier ook zeker vergroot. En Fallout dan...En Fez...En....

Kortom, we raken niet uitgepraat! Wat is jouw favoriete soundtrack? Laat het ons weten.