Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Mike

Gekocht: Supreme Commander, Puppeteer, Killer Is Dead
Uitgespeeld: Binary Domain, Puppeteer

Deze week alweer de portemonnee opengetrokken voor een aantal titels. Zo was Supreme Commander in de aanbieding op Steam en ik wilde eigenlijk deze game van ontwikkelaar Gas Powered Games nog graag spelen. Daarbij liep ik afgelopen week mijn lokale Media Markt in, waar ik positief werd verrast met aanbiedingen op een aantal PlayStation 3 titels, waaronder de gekochte Puppeteer en Killer Is Dead. Het is in ieder geval duidelijk dat Media Markt zijn assortiment aan PS3-games probeert weg te krijgen en gaat vervangen met PS4-games.

Naast het kopen van games, heb ik ook deze week weer twee games uitgespeeld. Allereerst Binary Domain een third-person shooter die heel veel mensen hebben gemist afgelopen generatie. Zo heb ik enorm genoten van deze game, dankzij de karakters, het verhaal en de meerdere eindbazen. De game blijft toch gemaakt door een Japanse ontwikkelaar. Hoe dan ook, ik kan mensen zeker aanbevelen om Binary Domain nu nog te gaan spelen.

De tweede game die ik uitspeelde is Puppeteer, een game die mij echt goed wist te bekoren. Zo was ik verliefd op de aparte stijl van poppen, theater, alleswetende verteller en klappend publiek. Het complete plaatje klopte gewoon helemaal en ik heb enorm genoten van mijn speelsessie door deze wonderlijke wereld van wisselende hoofden.

Twee dames in bikini

Anne

Gekocht: The Last Of Us: Remastered, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
Uitgespeeld: -

Ik ben sinds deze week in het bezit van The Last Of Us: Remastered voor de PS4 en ben meteen helemaal hooked! Ik vind de constante spanning van de game heerlijk, al zorgt het er wel voor dat ik geen lange gamesessies kan houden, haha! Na een uur ben ik de spanning meestal wel zat. Maar damn, wat zijn doe graphics geweldig! Ik ben blij dat ik het spel heb bewaard voor de PS4, want het is echt een pareltje om naar te kijken. Beetje jammer dat ik zo slecht ben in schieten en dus om de haverklap dood ga...

Ik heb deze week tevens een preview mogen spelen van de aankomende Naruto game. Ik heb echt nog nooit zo'n spel gespeeld maar keek de serie wel altijd, dus ik was erg benieuwd. Het spel heeft me zeer positief verrast! De gevechten zijn razendsnel en lekker divers. Misschien vind ik Naruto stiekem zelfs leuker dan The Last Of Us...

Ellie en Joel genieten van het uitzicht

Tom

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Wolf Among Us, The Legend of Zelda: The Minish Cap

Na een marathon sessie van The Wolf Among Us heb ik deze serie uitgespeeld. Eindelijk heb ik kunnen zien waarom mensen zo lyrisch zijn over de game... Althans, ik vond het een beetje tegenvallen. Ik heb er immens van genoten, maar de game was zover de hemel in geprezen dat ik meer had verwacht. Niet naar de hype luisteren dus en dan volop genieten.

De tweede game die ik heb uitgespeeld is The Legend of Zelda: The Minish Cap. Deze tien jaar oude game kwam recent uit op de Wii U en daarom heb ik het spel weer eens opgepakt. The Minish Cap is daarmee de allereerste Zelda game die ik twee keer heb uitgespeeld. Een hele eer, want het gebeurt niet vaak dat ik een uitgespeelde game nog eens oppak.

Bigby Wolf vindt een van de biggetjes in zijn luie stoel