Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Walking Dead Season 2: Episode 4 - Amid the Ruins

Als groot Telltale fan moest ik natuurlijk deze week aan de slag met The Walking Dead episode 4. Helaas had ik geen tijd op de dag zelf, maar inmiddels is die dus uitgespeeld. Jeej. Nu moet me wat van het hart: hoe geniaal, episch en sfeervol ik seizoen 1 vond, hoe teleurstellend seizoen 2. Ook episode 4 heeft me weer niet kunnen pakken. De personages vind ik vervelend, het verhaal lang niet zo meeslepend. Maar ach, uiteindelijk heb ik lekker iemand dood laten gaan en me er toch nog redelijk mee vermaakt.

een mexican standoff in The Walking Dead

Tom

Gekocht: Trials Fusion, Wooden Sen'Sey, The Walking Dead Season 2: Episode 4 - Amid the Ruins, The Wolf Among Us
Uitgespeeld: Trials Fusion, The Walking Dead Season 2: Episode 4 - Amid the Ruins

Het was een goede week. Allereerst kwam natuurlijk een nieuwe aflevering uit in The Walking Dead serie van Telltale. Meteen heb ik mij hier in laten meeslepen en ik heb weer intens genoten. Telltale blijft goed bezig en heeft duidelijk in de gaten hoe ze de juiste snaren moeten raken. Al was er ook een punt waaraan ik mij ergerde in de episode. Wat dat precies is kun je nalezen in de recensie die inmiddels online staat.

Trials Fusion heb ik ook meegepikt deze week. Na de successen van Trials HD en Trial Evolution kon Fusion ook niet lang in mijn collectie ontbreken. Ik moet alleen zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben. Veel banen missen de flow om op een lekkere manier een level te voltooien. Daarnaast krijg je geen echte obstakels tot het een na laatste gedeelte. Daar beginnen de trials uit de titel pas. Daarvoor is het gewoon van A naar B rijden. Dan start ik liever Evolution nog een keer op.

Bigby Wolf vindt een van de biggetjes in zijn luie stoel