Wat speel jij dit weekend?

Zo vlak voor de E3 is het in de gameswereld vrij rustig. Het aantal grote releases valt dan ook tegen. Gelukkig maakt Nintendo dat een klein beetje goed met de release van Mario Kart 8. De game is een van de grotere titels die voor de Wii U verkrijgbaar zijn en ook bij XGN zijn er een aantal grote fans.

De formule die de serie al jaren gebruikt staat vandaag de dag nog steeds garant voor een heleboel plezier. Ook op de redactie is men de strijd aangegaan om te bepalen wie de beste Mario Kart 8 speler is. 

Wie geen Wii U in huis heeft, kan eventueel verdergaan met het avontuur dat The Wolf Among Us heet. Episode vier is deze week uitgekomen en de avonturen van Bigby gaan verder waar ze in episode drie zijn geëindigd. Telltale Games staat bekend om zijn ijzersterke verhaal vertelling en de keuzes die jij maakt in de game kunnen het hele verhaal veranderen. Voor een klein bedrag kun je de game al downloaden.

Watch Dogs de grote klapper

De grootste klapper deze week is toch wel Watch Dogs. Deze openwereldgame van Ubisoft laat jou in de huid kruipen van Aiden Pearce. Het werk van Pearce is niet bepaald legaal en na een mislukte klus is zijn familie aangevallen.

Het enige wat hij nu wil is wraak en jij gaat hem daarbij helpen. De hele wereld in de game is interactief en hackbaar, en dat maakt de fictieve versie van Chicago één grote speeltuin. Nour heeft de game al uitgespeeld en zijn bevindingen kun je in zijn recensie lezen.

Wat speel jij dit weekend?

Heb je niks met de bovenstaande titels, dan kun je er nog altijd voor kiezen om een oudere titel op te starten. Ga je in je eentje gamen of nodig je wat vrienden uit om er samen een feestje van te maken? Wat speel jij dit weekend? Laat het hieronder weten!