Wekelijkse Xbox Live Update - Enkel wat Add-Ons

Add-on: The Wolf Among us – Episode 4: In Sheep’s Clothing (4,99 euro)
Na een paar weken wachten kunnen we eindelijk verder met het verhaal van The Wolf Among Us. De tot nu toe uitstekende serie is alweer toe aan het voorlaatste deel en belooft veel goeds. Bigby heeft een belangrijke realisatie en probeert hiervan te profiteren, terwijl hij aan een gevaarlijke reis begint. Verwacht binnenkort onze recensie van dit vierde deel van het verhaal.

Add-on: Minecraft – Halo Mash-up (3,79 euro)
Nieuwe outfits zijn in Minecraft populair en natuurlijk wil Microsoft daarvan profiteren. Vandaar dat Halo en Minecraft nu samengevoegd worden in deze mash-up. Het is blokkenbouwen zoals je gewend bent, maar dan met de pakjes, texturen en muziek van Microsofts bekende franchise. Zo kun je eindelijk perfecte Halo’s nabouwen.Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Slash (7,99 euro)
Deze matige week wordt traditiegetrouw afgesloten met een paar nieuwe nummers voor de gitaargame Rocksmith. Deze keer is gitaarheld Slash – van Guns ’n Roses-faam – aan de beurt met drie van zijn solonummers. Dat belooft een flinke uitdaging! De volgende nummer kun je met het pakket leren: Anastasia, Back From Cali en You’re a Lie.