Update - Kom gezellig met ons gamen bij Blast Galaxy!

Update - Kleine vertraging

Goedemorgen allemaal, door wat problemen met het openbaar vervoer zijn Rox en Luuc een beetje verlaat. Laat dat je niet tegenhouden en ga vanaf 12.00 uur alvast lekker naar binnen en speel lekker wat games. We zijn er zo spoedig mogelijk en gaan er een topdag van maken!

​​​​Luuc en ik hadden het idee om eens wat te gaan doen met z'n allen. Hoe lijkt jullie dat? Gewoon zonder verplichtingen, lekker babbelen, een drankje, wat leuks doen. Wij hadden het idee om dat te doen in een Arcadehal. We hebben zelfs al op korte termijn een datum geprikt

Gamen bij Blast Galaxy data

  • Wanneer: 27 juli 2019
  • Wie: jij en een paar XGN redactieleden
  • Waar: Blast Galaxy Amsterdam
  • Hoe laat: 12 uur (tot zo lang als je zelf wilt!)
  • Kosten: 12.50 euro

Voor die 12,50 euro kun je diverse games spelen. Awesome toch? Helaas hebben we geen budget om het te betalen, we organiseren dit dus puur voor de fun! Leuk om elkaar eens in het echt te zien en misschien samen nog even te sparren over de website. In het kader van: niets moet, alles mag.

Laat even weten of je komt? Stuur een mailtje naar ons via r.v.d.helm@xgn.nl onder vermelding van XGN meeting. Uiteraard kan er iemand meegenomen worden als je niet alleen wilt.

Zien we jullie dan?!

Blije groetjes!