Veel cheats die je misschien zal vinden op internet zijn bugs die eigenlijk niet gebruikt horen te worden. Wanneer Rockstar deze bugs ziet, komen er al vrij snel updates uit waardoor deze handige trucjes niet meer te gebruiken zijn. Wij komen tot je redding, want wij hebben namelijk vijf manieren op een rij gezet die je flinke sommen met geld op kunnen leveren. Ook zijn dit geen bugs en zal Rockstar deze, als het goed is, dus niet uit het spel halen!

Vissen

Een van de snelste manieren om geld te verdienen in RD Online is door te vissen. Daarmee bedoelen we niet gewoon vissen, maar vissen op een effectieve manier. Er is namelijk een plekje in Blackwater waar de Lake Sturgeon, een van de best verdienende vissen, spawnen. Het fijne aan deze plek is dat precies daarachter een slachter te vinden is waar je het beest kan verkopen.

Het enige wat je daarom hoeft te doen is de Lake Sturgeon te vangen, die al relatief dicht bij de kust te vinden is, en een paar meter naar de slachter rennen om hem te verkopen. De vis zal je in totaal 7,25 dollar opbrengen. Er zijn een paar vissen te vinden in het water, maar als er geen vissen meer zijn kan je het beste het gebied verlaten en weer terugkomen of even wachten.

De vis is aan de rechterkant van de steiger tegenover de slachter in Blackwater te vinden. Wanneer je een paar vissen vangt in enkele minuten ben je al tientallen dollars verder.