Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Remco

Gekocht: Sekiro: Shadows Die Twice
Uitgespeeld: Kingdom Hearts 3

Deze week heb ik Kingdom Hearts 3 uitgespeeld. Na veel zweet en gezwoeg ben ik eindelijk aan het einde gekomen van een geweldige game. Misschien wel de leukste RPG die ik ooit heb gespeeld.

Ook heb ik Sekiro: Shadows Die Twice gekocht. Ik ben erachter gekomen dat het net zo moeilijk of misschien wel moeilijker is dan Dark Souls. De hele Japanse sfeer spreekt mij erg aan en ik kan niet wachten om hem uit te spelen.

kingdom hearts 3 gespeeld

Luuc

Gekocht: -
Uitgespeeld: Beat Saber

Ik heb deze week het nieuwe levelpakket van Beat Saber uitgespeeld op PlayStation VR. Het pakket is al een weekje uit en brengt een scala aan nieuwe nummers met zich mee waarop je helemaal los kunt gaan en één van de nummers heb ik zelfs op expert+ uitgespeeld, een moeilijkheidsgraad die na 25 uur spelen nog steeds niet werd gehaald door ondergetekende.

Er kan dan ook gesteld worden dat er flink werd geschreeuwd toen de prestatie behaald en het doel is dan ook zeker om het alle levels zo goed mogelijk te overwinnen. Het is en blijft nog steeds de perfecte workout voor gamers!

beat saber uitgespeeld

Ralph

Gekocht: Sekiro: Shadows Die Twice, One Piece: World Seeker
Uitgespeeld: -

Ik ben deze week aan de slag gegaan met mijn carrière als shinobi in Sekiro: Shadows Die Twice. Mijn eerste werkweek is niet van een leien dakje gegaan, want ik ben meerdere malen doodgestoken, geplet, in een ravijn gegooid of op andere onprettige manieren doodgegaan. Ondanks de andere opzet in vergelijking met de Souls-titels en de prachtige setting is het nog steeds een echte FromSoftware-titel. En dat betekent een moeilijkheidsgraad waar je U tegen zegt en waar je bloeddruk drastisch van omhoog gaat.

Daarnaast ben ik deze niet alleen een shinobi geworden, maar ook een piraat. Maar niet een typische piraat van het niveautje ooglap, dikke baard en houten poot, maar Luffy van de Straw Hat Pirates uit One Piece. In One Piece: World Seeker is het jatten van een enorme schat een beetje misgegaan en zit je vast op een gevangeniseiland, waarbij je moet zorgen dat je de rest van je bemanning bevrijdt op het grote eiland. Tot zover ben ik een betere piraat dan een shinobi, maar het tij kan altijd nog keren.

one piece gekocht