This is the Police mobile game - Ook de mobile versie is nu een feit

Voor wie?

Wel is This is the Police een mobile game die uitermate geschikt is voor mensen die houden van het volgen van een lang en diepgaand verhaal. Langzaam kom je steeds meer te weten over de hoofdpersoon en je bent daardoor wel tientallen uren zoet. Voordat je het weet heb je al 20 uur achter de kiezen. This is the police is nu uit op je mobiel en met een prijs van 7 euro heb je een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Even tussendoor een dag spelen, van de vele dagen die de game rijk is, waarom ook niet? Al is de vraag of je dat geduld kunt opbrengen, want voor een mobiele game is dat misschien een beetje te veel van het goede.

This is the Police mobile game - ga jij hem spelen?

Wij hebben je nu een beetje uitgelegd wat de game je allemaal aanbiedt. Het kan ook zo zijn dat je This is the Police al kende door de console versie van de game. Dan heb je nu de mogelijkheid om deze game op je smartphone te spelen. Misschien komt deze mogelijkheid je wel heel erg goed uit. Ga jij de mobile versie van de game This is the Police spelen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Kan je mobile games wel waarderen? Dan vind je onze special over de beste mobile games van 2018 misschien ook wel leuk om te lezen.