Wapens, het is een belangrijk deel in een game als Red Dead Redemption 2. Je wilt natuurlijk wel de beste wapens die er zijn. Soms kun je deze gewoonweg op de map vinden en soms moet je er iets meer moeite voor doen. Wij helpen je graag met het zoeken naar de unieke wapens in Red Dead Redemption 2.

Ben je een echte fan van Red Dead Redemption 2 of heb je de game juist nog niet? Je leest in onze Red Dead Redemption 2 review waarom de game een 9.8 verdient.

GTA Online wapens

Wapens zijn in Red Dead Redemption 2 bijna overal te vinden. Bepaalde wapens zitten wel in het spel, maar deze moet je eerst activeren voordat je ze kunt verkrijgen. Zo zijn er wapens die je alleen kunt vrijspelen als je Grand Theft Auto Online hebt.

  • Stone Hatchet: In GTA Online wordt er een bounty gegeven door Maude Eccles. Verzamel vijf bounties en breng ze naar Maude. Alleen dan geeft zij jou de coördinaten van de Stone Hatchet. Toch zit er een maar aan: je moet daarna de Kills Challenge voltooien om dit wapen te kunnen bemachtigen in de game.
  • Double-Action revolver: Om deze missie te beginnen moet je in GTA Online je e-mail afspeuren voor een berichtje van vanderlinde@eyefind.com. Hierin staat de eerste hint. Zodra je gaat speuren en het juiste pad volgt, kom je terecht bij een schatkist met daarin de Double-Action revolver. Als je dit wapen volledig wil gebruiken moet je eerst 25 headshots maken. Tijd om je schietkunsten op de proef te stellen.