Laatste Reviews

  Reviews van de nieuwste en beste games op PlayStation 4, Xbox One, PC en meer, en recensies van films, tv-series, smartphones, tablets en gadgets.

  Seagate Storage Expansion Card Review – Superkleine verdubbeling van het Xbox Series X geheugen

  De Xbox Series X en S zijn een paar maanden uitgekomen met harde schijven van respectievelijk 1Terabyte en 500Gigabyte. Met het formaat van de huidige games zit dat geheugen binnen no-time vol. Seagate heeft daar een oplossing voor met de Storage Expansion Card die het geheugen zomaar even verdubbelt. Je moet alleen wel flink in de buidel tasten voor de uitbreiding.

  HP Omen 15 Review - Gaming krachtpatser die ook geschikt is voor de thuiswerker

  Bij de keuze van een nieuwe laptop staan veel kopers in dubio: kies je voor een superkrachtige gaming laptop met alle toeters en bellen, of ga je voor een degelijk apparaat waarmee je ook op je werk of in de klas voor de dag kan komen? De nieuwe HP Omen 15 probeert voor beide situaties de ideale laptop te zijn. Wij mochten het nieuwste model uit deze serie uitproberen.

  Razer Kaira Pro Review - Dé headset voor de absolute Xbox-fan

  Alle gekheid op een stokje: Xbox Game Pass is met afstand het allerbeste dat Microsoft in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. De 'Netflix voor videogames' heeft het gamelandschap met een gigantische collectie aan 'gratis' kwaliteitsgames voorgoed veranderd. Nu is het hele plaatje compleet met de komst van een voor Xbox speciaal ontwikkelde headset, die volledig compatibel is met alle platformen die Xbox Game Pass aanbieden. Een succes? Lees het in deze Razer Kaira Pro review.

  Super Mario 3D World + Bowsers Fury Review - Tof en kattig op zijn tijd

  Er zijn al talloze Wii U games opnieuw uitgekomen voor de Switch. Dat Nintendo Super Mario 3D World naar de Switch brengt is dan ook geen verrassing. Maar waar Nintendo bij andere remasters vaak slechts enkele toevoegingen meegeeft, kreeg deze platformer veel meer liefde dan dat. Bowser’s Fury brengt een heel nieuw avontuur dat tof is, maar wel wat kort van stof.

  Persona 5 Strikers Review - Persona 5 scoort weer!

  Met het vliegtuig naar Japan zit er momenteel helaas voorlopig nog niet in, maar Persona 5 Strikers brengt een trip Japan naar ons! In Persona 5 Strikers rijden de Phantom Thieves naar verschillende Japanse steden om met het kwaad in real time action gevechten op de vuist te gaan. Of dit een onvergetelijke reis is, of dat deze trip beter geannuleerd kan worden lees je in onze Persona 5 Strikers review.

  Little Nightmares 2 Review - Nieuw voer voor horrorliefhebbers

  Een eng bos, een verlaten ziekenhuis en de giechelende stemmen van kleine kinderen. Allemaal elementen die je zo kippenvel kunnen geven, maar je aan de buis gekluisterd houden in een horrorfilm. Tarsier Studios maakt in Little Nightmares 2 een gezonde mix van deze elementen, gecombineerd met puzzels en platformactie. Het griezelen in Little Nightmares 2 gaat er als een verse smoothie in, maar weet soms ook te frustreren.

  Destruction Allstars Review - Chaotische verwoesting

  Via PS plus hebben we de afgelopen jaren al veel leuke, vermakelijke games gratis gekregen. Destruction Allstars is de meest recente toevoeging aan het lijst, maar kan het wel echt omschreven worden als een klassieker?

  Immortals Fenyx Rising A New God Review – Vooral veel puzzels

  Immortals Fenyx Rising is een ontzettend toffe game die je zeker eens gespeeld moet hebben. De game heeft inmiddels een nieuwe uitbreiding gekregen, genaamd A New God. Als je na het uitspelen van Fenyx Rising nog wel wat uitdagende puzzels kan gebruiken, levert dit pakket precies wat je wil. Je krijgt alleen niet echt meer dan een berg puzzels voor je kiezen.

  Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Review - Fraai, prima geluid én betaalbaar

  In de loop der jaren is het Amerikaanse Turtle Beach uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde ontwikkelaars op het gebied van gameheadsets. De studio, met de Nederlandse multimiljonair Ron Doornink als belangrijkste investeerder, veroverde miljoenen harten met zijn wijdverbreide collectie aan betaalbare, stijlvolle hoofdtelfoons. De Stealth 600 Gen 2 is een van de nieuwere modellen in deze collectie en richt zich voornamelijk op PlayStation 4 én PlayStation 5 gebruikers.

  Archenemy Review - Een gekke superheldentrip

  Naast de gevestigde orde van Marvel en DC-helden, komen er de afgelopen jaren wat alternatieve perspectieven op het superheldengenre voorbij. Denk aan The Boys en Hancock die wat verder kijken dan het pak zelf. Archenemy probeert een vers perspectief en zet een geschifte 'superheld' neer. Jammer genoeg laat de film daarbij veel kansen onbenut.

  RIDE 4 Review - Too hot to handle?

  Racegames zijn er genoeg, maar voor racers op twee wielen kijken we meestal meteen naar het Italiaanse MileStone. Laten die nu net twee motorracers voor PlayStation 5 uitgebracht hebben. Eerder deze maand doken we de modder al in met MXGP2020, nu is het de beurt aan de circuitracer Ride 4. Kan deze ons net zo goed bekoren, of vliegt hij met 300 km per uur uit de bocht?

  The Pathless Review – Brengt niks nieuws, maar is wel tof

  Waar ontwikkelaar Giant Squid je eerder een enorme oceaan vol bijzondere wezens liet verkennen in Abzû, mag je nu een mysterieuze wereld redden van de ondergang. The Pathless is een open- wereld puzzlegame die je alle vrijheid geeft die je maar kan wensen, maar brengt niet echt iets nieuws met zich mee.

  The Personal History of David Copperfield Review – Heerlijk vermaak

  Als je qua corona denkt dat het einde in zicht is, ligt er opeens weer een mutatie op de loer. Het zijn geen makkelijke tijden en bioscopen zijn gesloten. Wat kun je dan doen? Thuis zelf een bioscoop creëren, filmpje opzetten en lachen maar! The Personal History of David Copperfield zal in ieder geval geregeld voor een glimlach op je gezicht zorgen.

  Scott Pilgrim vs The World The Game Review - Complete chaos

  In 2020 was dan eindelijk de kogel door de kerk. Hardcore fans van Scott Pilgrim vs The World The Game kregen eindelijk het verlossende woord. Om het 10-jarige jubileum te vieren werd Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition onthuld. Of de heruitgave in de smaak valt lees je in onze Scott Pilgrim vs. The World: The Game review.

  MXGP 2020 Review- Met veel PKs ploegen door de modder

  Wat codemasters is voor de autosport is Milestone voor de motoren: met de regelmaat van de klok brengen zij nieuwe motorsport-games uit. Met MXGP 2020 davert Milestone de nieuwe generatie consoles op. Weten ze de extra PKs ten volle te benutten?

  Hitman 3 Review - Het einde van een tijdperk

  Nog één keer mogen we genieten van de open werelden die de nieuwe Hitman games rijk is. Met nieuwe levels, nieuwe gadgets en nieuwe vijanden is Hitman 3 de meest complete game in de serie tot dusver. Waarin dat jarenlange sleutelen heeft geresulteerd, lees je in de Hitman 3 review.

  WorkFit TX Review - Professioneel thuiswerken op hoogte

  Velen van ons beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Gezonder eten, meer sporten en vooral meer uit die luie stoel komen. Ondertussen werken we allemaal thuis waar we provisorisch een werkplekje ingericht hebben met een laptop die nét even te laag staat en een beeldscherm dat nét niet helemaal recht staat. De Workfix deskverhoger belooft niet alleen een betere inrichting van de (thuis)werkplek, maar biedt ook de mogelijkheid om actief te worden tijdens je werk! Dat belooft wat!

  Astro A20 Gen 2 Review - De nieuwe generatie

  Met de nieuwe generatie consoles is het ook tijd voor een nieuwe generatie headsets. Gelukkig komt Astro al vrij snel met haar nieuwe A20 Gen 2 headset, maar is de headset ook echt next-gen?

  Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise Review - Fit worden zonder extra hulpstukken

  In de huidige tijd van bankhangen voor Netflix, thuiswerken en lockdowns is het belangrijker dan ooit om uit die luie stoel te komen en actief bezig te zijn. Nu dat niet op de dansvloer, tijdens het shoppen in de binnensteden kan of in de sportschool kan, is de vraag naar een sport-oplossing thuis groter dan ooit. Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise komt dan ook als geroepen. Maar biedt de game ook een volwaardige fitnesservaring?

  Cobra Kai seizoen 3 Recensie- Meer nostalgie, maar iets te weinig kracht

  Cobra Kai is ongekend populair en combineert de nostalgie van de The Karate Kid-films met een gezonde dosis humor en wat drama. Nu is het tijd voor seizoen 3, waarin de cliffhanger van seizoen 2 een vervolg krijgt. Blijkbaar heeft niet alleen Miguel een klap gekregen, want in de Cobra Kai seizoen 3 recensie duizelt het van de sterren, terwijl het verhaal wankelt.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.