Laatste Reviews

  Reviews van de nieuwste en beste games op PlayStation 4, Xbox One, PC en meer, en recensies van films, tv-series, smartphones, tablets en gadgets.

  The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Review - Op vakantie tussen de sterren

  The Sims is al sinds jaar en dag een vaste waarde in de gamewereld. Eerst komt de basisgame, daarna volgen de expansies. Een Star Wars expansie is echter ook voor The Sims wel bijzonder. Werkt de cross-over en is hij zijn geld waard?

  Mafia Definitive Edition Review - Een geslaagde remake van een classic?

  Als we het hebben over klassiekers in het maffia-genre, dan komen we al snel uit bij namen als The Godfather, Goodfellas en natuurlijk Mafia: The City of Lost Heaven. Maar is het wel een goed idee om zo’n classic helemaal opnieuw te laten maken? Dat lees je in onze Mafia Definitive Edition review!

  The Suicide of Rachel Foster Review – Alleen in een eng hotel

  Een verlaten hotel dat voor een deel in verval is geraakt, een sneeuwstorm en een mysterieus verhaal. Het zijn ingrediënten die voor een flinke dosis horror kunnen zorgen als ze goed ingezet worden. The Suicide of Rachel Foster begint veelbelovend, maar mist aan het einde op de een of andere manier toch zijn doel.

  Tamarin Review – Zet je compleet op het verkeerde been

  Tussen alle grote titels door is er soms ook ruimte voor een kleinere game. Tamarin is zo'n game die uit een indiestudio komt en door oud-Rare medewerkers gemaakt is. De game belooft heel schattig en leuk te zijn, maar valt dat even vies tegen zeg!

  Ary and the Secret of Seasons Review – Aan de slag met de seizoenen!

  Als de seizoenen gecontroleerd zouden kunnen worden zou er al snel misbruik van gemaakt worden. In Ary and the Secret of Seasons is dat precies wat er gebeurt. Gelukkig zijn er in de avonturengame van Belgische bodem bewakers van de seizoenen. Het concept van Ary and the Secret of Seasons is erg origineel en veelbelovend, maar net als het weer schommelt de spelervaring in deze game nogal eens.

  Super Mario 3D All-Stars Review - Authentieke Mario ervaring

  Super Mario Bros bestaat 35 jaar en om er een knalfeest van te maken brengt Nintendo Mario's 3D avonturen naar de Switch in de vorm van een collectie. Deze titels staan stuk voor stuk bekend als legendarische 3D platformspellen, maar of dit feestje ook voor jou weggelegd is, lees je in onze Super Mario 3D All-Stars review.

  PGA Tour 2K21 Review - Lekker een balletje slaan

  PGA Tour 2K21 van HB Studios probeert de ervaring van golf zo nauwgezet mogelijk naar de huiskamer te brengen, maar toch toegankelijk te blijven. Is ze dat gelukt?

  Marvel’s Avengers Review - De machtigste helden?

  Na het daverende succes van het Marvel Cinematic Universe maakt Marvels grootste troef, De Avengers, zich nu ook op om de gamewereld te veroveren. Square Enix werkte via Crystal Dynamics aan een grote game rondom Iron Man, Thor en Captain America. De titel bleek een combinatie tussen single- en multiplayer te zijn. Of dat in de smaak valt, lees je in onze Marvel’s Avengers review!

  Cuties (Mignonnes) Review op Netflix – Coming of age of kinderporno?

  Even geleden kwam er een film op Netflix die momenteel behoorlijke ophef veroorzaakt. De Franse film Mignonnes of Cuties zou jonge kinderen neerzetten als lustobjecten en zelfs pedofilie aanjagen. Is het echt zo zwart-wit als de kritieken suggereren? Wij bekeken de film om erachter te komen. We zagen een coming-of-age film, maar wel een met een vreselijk scala aan beelden die echt niet door de beugel kunnen.

  MSI GE66 Raider Review - Onderweg e-Sporter worden

  MSI is geen onbekende naam onder de PC-gaming community. Met beestachtige gaming-PC’s en -laptop biedt het bedrijf voor iedere doelgroep opties aan om in zo’n hoog mogelijke kwaliteit te gamen. In onze MSI GE66 Raider review lees je of de nieuwe e-Sports laptop de ideale laptop is om heerlijk mee te gamen.

  Tell Me Why Episode 2 Review - Dieper graven in de historie van de familie Ronan

  Vorige week lanceerde DONTNOD het eerste deel van haar nieuwe episodische game Tell Me Why. Waar we vroeger soms lang moesten wachten op vervolgdelen is dat nu niet het geval. Daarom kunnen we deze week al meteen met de tweede episode aan de slag.

  Captain Tsubasa Rise of New Champions Review - Mist het doel

  Voetbal is een universele taal die waarbij de emotie van de spelers en fans de woorden zijn die het verhaal vertellen. Dat is de grote boodschap in Captain Tsubasa Rise of New Champions, een footie gebaseerd op een Japanse anime die naam wil maken in het westen. Of dat via deze gloednieuwe game lukt, lees je in onze Captain Tsubasa Rise of New Champions review!

  Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Review – Een diamant gepolijst?

  Final Fantasy staat bekend om haar betoverende omgevingen, ijzersterke verhalen en ontzettend veel singleplayer plezier. Square Enix brengt al deze verhalen langzaam in remakes of remastered versies opnieuw uit. Zo heeft ook de multiplayer georiënteerde RPG Chrystal Chronicles een make-over gekregen. De game is daardoor net even wat toegankelijker gemaakt, maar nog steeds is het niet wat het moet zijn.

  Crusader Kings 3 Review - Wereldoverheersing met kannibalisme?!

  Daar is dan eindelijk de langverwachte opvolger van het succesvolle Crusader Kings II. Weet Crusader Kings 3 de legende van zijn voorganger te evenaren of misschien zelfs te overtreffen? Je leest het in deze Crusader Kings 3 review!

  Microsoft Flight Simulator Review - Next-gen gaming is hier

  Na veertien jaar zonder een nieuw deel in de serie werd Microsoft Flight Simulator tijdens E3 2019 aangekondigd. In het ruime jaar tussen de aankondiging en release heeft de game behoorlijk wat hype vergaard, vanwege de enorm ambitieuze schaal die de ontwikkelaars ambieerden. Hebben Microsoft en Asobo studio’s te veel hooi op hun vork genomen? Je leest het in de Microsoft Flight Simulator review!

  EA Sports UFC 4 Review - Blijft in beweging, maar verrast nergens

  De tijden zijn veranderd. Ierse vechtersbaas Conor McGregor is met pensioen en siert niet langer de cover van EA's game over het Ultimate Fighting Championship, en de octagon staat er door het coronavirus vrij somber bij zonder uitbunding joelend publiek. De vraag is natuurlijk of er ook veel veranderd is in de bijbehorende en pas verschenen game. Het antwoord daarop lees je in onze EA Sports UFC 4 review.

  OnePlus Buds Review - Prijsvechtende oortjes

  Sinds de komst van de Apple AirPods zijn draadloze tandenboorsteltjes niet meer uit het straatbeeld te denken. De kleine oordopjes die een beetje uit het oor hangen zijn onwijs populair en komen anno 2020 in alle vormen en maten op de markt. Ook OnePlus gooit zijn ontwerp in de strijd met de OnePlus Buds en in onze review lees je of die in de smaak vallen.

  Tell Me Why Episode 1 Review - Wij weten wel waarom!

  De laatste jaren timmert DONTNOD Entertainment hard aan de weg met memorabele episodische verhalen waarbij lastige onderwerpen niet geschuwd worden. Dat is ook het geval bij Tell Me Why, de nieuwste driedelige game van DONTNOD waarin de dood, familierelaties en persoonlijke groei centraal staan. Weet DONTNOD de lastige klippen van deze gevoelige onderwerpen te omzeilen of lopen ze dit keer vast op de rotsen?

  Battletoads Review – Niet zomaar een beat em up

  De jaren 90 kenmerkten zich door games als Streets of Rage en Double Dragon. Beide games die redelijk recent nog nieuwe titels kregen. Maar één franchise houdt zich al meer dan 26 jaar stil: Battle Toads. Eindelijk is er een nieuwe game rondom de knokkende padden die hun avonturen opnieuw uitvindt. De game is hilarisch en ontzettend leuk in co-op, maar is dit nog wel Battletoads?

  No Straight Roads Review – Al rockend naar de top?

  Een dictator kan een stad of land maar zo lang in zijn greep houden voordat er rellen ontstaan. In de actie avonturengame No Straight Roads heerst de organisatie NSR over Vinyl City, een stad waar alleen plek is voor EDM. De game sla je je rockend een weg naar de top, maar soms is de maat van de game niet helemaal lekker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.