Logitech AnyAngle Review - Dure en zware hoes voor de iPad Air 2

  Hoesjes voor de iPad zijn er in vele soorten en maten. Je hoeft de plaatstelijke Media Markt maar binnen te lopen en je wordt overdonderd door het enorme aanbod om uit te kiezen. Wat maakt de Logitech AnyAngle anders dan de rest?

  De Logitech AnyAngle is een speciaal hoesje - verkrijgbaar in verschillende kleuren - dat zich kenmerkt door een speciale scharnier. Je kunt het hoesje in elke gewenste kijkhoek plaatsen die jij maar kunt verzinnen tot een maximum van 50 graden. Magneetjes houden het geheel op zijn plaats en je iPad staat vast als een huis op het moment dat je een filmpje wilt kijken.

  Gewicht en een overdaad aan plastic

  De hoes zelf is van plastic. Je klikt de iPad Air 2 er met gemak in, maar helaas sluit hij niet helemaal goed aan. De achterkant van het hoesje is doorzichtig, waardoor het welbekende Apple-logo goed zichtbaar blijft. De fysieke knoppen worden bedolven door een stukje plastic, waardoor het een stuk minder prettig wordt om ze in te drukken.

  Er zijn speciale uitsparingen aanwezig voor de koptelefoon-uitgang en de camera. Het grootste minpunt van het hoesje is het gewicht. Je koopt een iPad Air voor het minimale gewicht en stopt er vervolgens een hoes omheen die je apparaat drie keer zo zwaar laat aanvoelen. Dat kan toch niet helemaal de bedoeling de bedoeling zijn, zeker omdat dit zwaar tegen de ideologie van Apple zelf ingaat.

  Buigen totâ je een ons weegt

  De buitenkant van de case bevat een gekleurd glad gedeelte en een flap met een grove structuur. In het midden zit de scharnier, waarmee je de hoes in iedere richting kan buigen. Dit werkt naar behoren, breekt niet af en gaat niet snel kapot. Dit maakt het hoesje anders dan alle andere hoesjes in het winkelrek, want je komt er weinig tegen die zo stabiel blijven staan.

  De Logitech AnyAngle is van binnen uitgerust met zacht materiaal en is van buiten erg stevig. Hierdoor is je tablet te allen tijde goed beschermd en hoef je je niet druk te maken bij een stootje of wat opspattend water.

  Logitech AnyAngle Review

  De Logitech AnyAngle is een duur en zwaar hoesje

  Ben je op zoek naar een goede beschermhoes en kijk je vaak in rare posities naar je tablet? In dat geval is de Logitech AnyAngle je beste vriend. Wil je je device niet zwaarder maken dan nodig is en heb je niet zo'n grote portemonnee, dan kun je deze het beste lekker in het overvolle winkelrek laten hangen. Je betaalt in onze ogen te veel voor wat je krijgt.

  De Logitech AnyAngle is verkrijgbaar voor 59,99 euro voor de iPad Air 2 (en iPad mini).

  6

  De plus- en minpunten

  • Buigbaar in alle standen (maximaal 50 graden)
  • Goede bescherming voor stoten en spatwater
  • Te duur
  • Het maakt je iPad veel te zwaar
  • Knopjes niet makkelijk in te drukken door het plastic
  • Sluit niet helemaal naadloos aan op de iPad

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.