Boompods wireless headpods Review - Niet duur, maar niet comfortabel

  Bluetooth headpods zijn niet goedkoop. Wil je draadloos kunnen genieten van een lekker geluidje, dan betaal je meestal meer dan 100 euro. Boompods snapt het gemak van een draadloze koptelefoon en vraagt er relatief weinig voor. Klinkt perfect, maar toch is er iets niet zo fijn aan deze headpods? Wat dat is lees je in deze Boompods wireless headpods review.

  Geen last meer van vervelende kabels die te kort of te lang zijn. De Boompods wireless headpods is, zoals de naam al verklapt, een draadloze koptelefoon via bluetooth. Het synchroniseren met jouw iPod of smartphone is heel makkelijk en verloopt zonder enige problemen.

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de headset bedraad te maken voor het geval de batterij op is. De vouwbare headpods zijn makkelijk te vervoeren en worden goed beschermd dankzij het bijgeleverde reistasje.

  Boompods wireless headpods Review - Niet duur, maar niet comfortabel

  Boompods wireless headpods leveren helder geluid

  De headpods produceren een prima geluid. Zeker luisteraars van muziekstijlen met prominente bass geluiden, zoals bepaalde elektronische muziek of hip-hop, zullen tevreden zijn. De diepe geluiden komen niet feilloos uit de speakers, maar gezien de lage prijs zijn ze zeker prima. De Boompods wireless headpods kosten namelijk maar rond de 65 euro.

  Boompods levert lang luisterplezier. De headphones zijn oplaadbaar en zorgen na drie uur laden voor zeker acht uurtjes van genot. Ideaal. De on-ear koptelefoon blokkeert aardig wat geluid van buitenaf. Uiteraard minder dan in-ear of over-ear koptelefoons, maar ook hier geldt: betere kwaliteit dan je voor zo'n lage prijs zal verwachten. De wireless headpods van Boompods is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: mat zwart en wit.

  Boompods wireless headpods Review - Niet duur, maar niet comfortabel

  On-ear zit oncomfortabel

  Maar helaas is niet alles aan deze wireless headphone van Boompods goed. De on-ear kussentjes zitten best strak en daardoor nogal oncomfortabel. Na dertig minuten of meer beginnen je oren zelfs een beetje pijn te doen. Dat is erg jammer, want de geluidskwaliteit en de prijs zijn prima. Maar comfort is wel iets waar je als gebruiker veel waarde aan hecht. En dat is waar deze headset minpunten voor krijgt.

  Wie zoekt naar een lekker geluid en niet veel geld te besteden heeft, zal tevreden zijn met deze headset van Boompods. Dat de headset niet zo lekker zit, moet (misschien) maar voor lief genomen worden. Maar hecht je veel waarden aan comfort of heb je slechte ervaringen met een oncomfortabele headset, dan kun je misschien beter deze headset aan je voorbij laten gaan. Voor 65 euro is die van jou.

  7

  De plus- en minpunten

  • Prima geluid
  • Diepe bass
  • Niet duur
  • Na een tijdje oncomfortabel

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.