Battlefield 3: Back to Karkand Review

  Met Back to Karkand voegt ontwikkelaar DICE naast vier nieuwe, maar bekende, maps ook nog eens een heleboel nieuwe wapens en voertuigen toe aan Battlefield 3. Wij gingen met de DLC aan de slag en hieronder kun je lezen wat wij ervan vonden.

  Back to Karkand is veel meer dan een simpel map pack voor Battlefield 3. Zoals de inleiding al zegt voegt Back to Karkand veel meer toe dan alleen maar nieuwe maps voor de multiplayer. Nieuwe wapens, nieuwe voertuigen en zelfs een nieuwe multiplayer modus maken allemaal deel uit van een DLC die voor 15 euro over de toonbank gaat. Maar is Back to Karkand dat geld wel waard?

  Kort gezegd: eigenlijk wel. Met een snelle blik op de score weet je dat Back to Karkand gewoon goed is. Wat je niet weet, is waarom deze DLC nu juist zo goed is. Want ondanks dat je al sinds eind oktober aan het smullen bent van de multiplayer van Battlefield 3, wil je eigenlijk wel iets nieuws zien en spelen. Je wilt dat gevoel terug van het eindelijk perfect onder de knie krijgen van een nieuw wapen.

  Assignments en drie nieuwe voertuigen
  Dan ben je bij Back to Karkand aan het juiste adres, want de DLC voegt maar liefst tien nieuwe wapens toe aan Battlefield 3. In tegenstelling tot de "gewone" multiplayer van de game ontgrendel je de nieuwe wapens van Back to Karkand op een andere manier. Je moet namelijk bepaalde opdrachten voltooien in de multiplayer, zogenaamde Assignments. Deze komen vaak overeen met de klasse waarmee je op dat moment speelt.

  7.5

  De plus- en minpunten

  • Tien nieuwe wapens
  • Vier klassieke Battlefield maps
  • Toffe assignments
  • Drie nieuwe voertuigen
  • FAMAS net iets té krachtig
  • Niets echt nieuw

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.