Ethan heeft het zwaar te verduren in de nieuwste Resident Evil game. Hij is gevangen genomen door de familie Baker en moet een uitweg zien te vinden om levend te kunnen ontsnappen aan deze ontspoorde familie. De verschillende Resident Evil 7 karakters die hij op zijn ongevraagde avontuur ontmoet, maken hem meer dan eens het leven zuur. Er zijn verschillende vijanden te vinden in Resident Evil 7, maar niemand weet ons zo de stuipen op het lijf te jagen als de Bakers.

De meest angstaanjagende Resident Evil 7 karakters

Omdat deze Resident Evil 7 karakters het verdienen eens extra onder de aandacht te komen, gaan we voor deze special op bezoek bij dit gezellige gezinnetje. De familie Baker bestaat uit vader Jack Baker, moeder Marguerite Baker en zoon Lucas Baker. Deze drie Resident Evil 7 karakters zullen je aardig wat kopzorgen gaan bezorgen wanneer je aan de slag gaat met je avontuur. De hoogste tijd om ze eens beter onder de loep te nemen dus!

Vanaf de volgende pagina bespreken we de verschillende Resident Evil 7 karakters, houd dus rekening met enkele lichte spoilers. Mocht je het verhaal zonder voorkennis in willen gaan, dan kun je beter nog even wachten met het lezen van deze special. Omwille van spoilers zullen we bovendien niet iedereen in deze special bespreken.