Resident Evil 2 Tips & Tricks - Overleef Raccoon City als een baas

Backtracking is de moeite waard

Bij de laatste tip van onze Resident Evil 2 tips & tricks gaat over backtracking. Dit is wanneer je aan de ene kant van de game iets vindt dat je aan de compleet andere kant pas kan gebruiken. Praktisch gezien moet je dan een flink eind teruglopen om het te kunnen gebruiken. In het geval van Resident Evil 2 is dit vaak gevaarlijk omdat vijanden flink aanhoudend kunnen zijn.

Toch is het de moeite waard om te backtracken in Resident Evil 2. Er ligt bijna altijd wel wat klaar waarmee je de rest van de game beter kan spelen. Denk aan upgrades zoals iron sights, stocks, extended mags of zelfs gloednieuwe wapens. Zelfs een Hip Pouch is al een prima beloning, omdat het twee blokjes aan je inventory toevoegt.

Vaak zullen de gebieden waar je terugkomt gevaarlijker zijn dan eerst, omdat er plotseling nieuwe vijanden zijn. Of Mr X is aan het rondlopen. Als je alle voorgaande tips combineert moet dat alleen geen probleem voor je zijn. Je hebt dan genoeg kogels, een goed geplande route en je weet waar je veilig bent. Alles om te overleven in Raccoon City met onze Resident Evil 2 tips!

Heb jij nog Resident Evil 2 tips & tricks?

Ben jij de ultieme overlever die The 4th Survivor met z'n ogen dicht uitspeelt? Dan lezen wij graag wat voor Resident Evil 2 tips jullie voor ons hebben. We zijn benieuwd naar de ultieme manieren om alle verschrikkingen in Raccoon City te overleven!

Resident Evil 2 komt 25 januari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Als je de game graag wil proberen voor je het koopt, is er ook een gratis 1-Shot Demo van de game. Er zijn ook Special Editions bekendgemaakt.