Game Releases in maart 2021

  • Monster Energy Supercross 4 - The Official Videogame

   Verkrijgbaar vanaf 11 maart 2021

   De Monster Energy Supercross serie is terug met het vierde deel, met meer dan honderd officiële rijders, elf stadia en zeventien circuits!

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  • Balan Wonderworld

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Balan Wonderworld neemt je mee naar het theater. Niet zomaar een, maar een speciaal theater waarin je 12 toffe werelden kunt verkennen. De platformer heeft ruim 80 outfits met elk een speciale kracht.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Maak je klaar voor een nieuwe jacht, dit keer exclusief op de Switch. Monster Hunter Rise zit boordevol nieuwe monster, wapens, gadgets en meer! Ben jij klaar om op pad te gaan met je Palico en je Canyne?

   Verschijnt op: Switch

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Jaag op de grootste Monsters in Monster Hunter Rise, de nieuwe exclusieve titel voor de Nintendo Switch. In dit avontuur jaag je alleen of samen met vrienden op beesten die met grote wapens een kopje kleiner gemaakt moeten worden.

   Verschijnt op: Switch

  • Gran Turismo 7

   Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2021

   Gran Turismo 7 wordt de nieuwste game uit de stal van Polyphony Digital, een van Sony's interne ontwikkelaars. Meer dan wat korte beelden vanuit de cockpit op het circuit was er niet te zien. Een releasedatum ontbreekt vooralsnog bijvoorbeeld. De laatste game uit deze IP is Gran Turismo Sport, die game verscheen in 2017 voor de PlayStation 4.

   Verschijnt op:

  • Ratchet and Clank: Rift Apart

   Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2021

   De acitvolle platformer Ratchet and Clank komt namelijk naar de PlayStation 5 met een heel nieuw avontuur. Hun avontuur zal het duo dit keer door verschillende dimensies sturen.

   Verschijnt op: PlayStation 5

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.