5 redenen om uit the kijken naar The Incredibles 2

Prijzen zijn redenen om uit te kijken naar The Incredibles 2

We sluiten deze lijst met redenen om uit te kijken naar The Incredibles 2 bijna af. Maar eerst nog de belangrijkste reden die bewijst dat de eerste film niet een eenmalig succes hoeft te zijn.

En als deel twee op dezelfde voet doorgaat als het eerste deel, dan zijn er weer veel prijzen voor deze film weggelegd. Zodoende won het eerste deel maar liefst 2 Oscars: voor Beste Prestatie in Sound Editing en voor Beste Animatiefilm van het Jaar. Naast de Oscars won de film ook onder andere een BAFTA Award voor beste film. De titel had verder maar liefst 67 andere prijzen 55 dat The Incredibles enkel genomineerd werd, dus de prijzen liegen er niet om!

Een goede prestatie, en de kans is best dat de makers het weer eens flikken om dit te herhalen. Finding Nemo won 1 oscar, en heeft daarnaast nog 48 andere prijzen in ontvangst genomen. Toy Story won maar liefst 3 Oscars en ook daarnaast nog eens 23 andere prijzen. Disney Pixar heeft in ieder geval laten zien dat ze weet hoe ze vaker dan één keer succes in de wacht kan slepen!