Eland

Om de Eland te vinden moet je reizen naar Bucchus Station in het Cumberland Forest. De eerste aanwijzing, mest, is op de heuvel ten noorden van het spoor te vinden. De tweede aanwijzing heeft met een boom te maken. De derde aanwijzing is vacht. De boom en vacht liggen vlakbij de mest en zou je dan ook gemakkelijk moeten vinden.

Je hebt drie verschillende soorten elanden in de game, maar de legendarische is toch wel het meest opvallend. Dankzij haar witte vacht is deze grazer niet te missen. Je zult de eland vinden bij bosjes en andere planten. Als je de legendarische eland hebt gevonden zal het dier je niet aanvallen, maar wel van je wegrennen, net als een aantal andere legendarische dieren in Red Dead Redemption 2. Het is dus verstandig om een beetje op afstand te blijven zodat je goed kunt zien waar het dier naar toe rent. Gebruik een goed geweer (bijvoorbeeld de Bolt Action Rifle) en het zal genoeg zijn om de eland te doden.

Ram

Je kunt dit beestje vinden ten oosten van Cattail Pond. In de buurt zul je een rotsachtige heuvel vinden en hier begint de jacht. Dit geeft namelijk het territorium van de legendarische ram aan. De eerste aanwijzing is een hoopje mest dat je naar het zuiden leidt. Als je het pad blijft volgen kom je de ram vervolgens tegen. Er zijn zeven verschillende soorten rammen en schapen, inclusief de legendarische. Het verschil tussen deze zeven is dat de legendarische ram grote horens heeft en hoog op de poten staat. Toch zul je goed moeten kijken of je echt de legendarische ram hebt gevonden.

Net zoals met meerdere dieren op dit lijstje zal je een geweer nodig hebben, want een schot door het hart en eentje door het hoofd zal genoeg zijn om het beestje de mond te snoeren.

Wolf

De plek waar de wolf zich bevindt kun je niet missen. De locatie is Cotorra Springs, Ambarino, ten westen van de Bacchus-brug. Je zult de wolf snel zien, omdat het dier zich op een open vlakte bevindt. Daarnaast is de zwarte/bruine wolf groter dan de andere wolven in de game. Het feit dat je jaagt in een open vlakte is ook weer je nadeel, want je hebt daardoor ook geen beschutting voor jezelf.

Als je alle drie de aanwijzingen hebt gevonden (mest, vacht en een karkas) loopt de wolf ten oosten van de laatste aanwijzing.Het is verstandig om wapens mee te nemen die snel is maar wel veel schade aanbrengt. Als je vanaf een afstand schiet met je sluipschuttersgeweer zal de wolf niet meteen weten waar je bent en kun je nog een keer schieten. Als je daarna van dichterbij wil schieten raden we je aan om de wolf af te leiden en langzaamaan naar het beest toe te lopen. Wegrennen van het dier is het minst slimme wat je kunt doen, want zodra het beest je ziet heeft het je te grazen. We raden je ook aan om Dead Eye te gebruiken om deze van de Red Dead Redemption 2 legendarische dieren te doden.

Zwijn

Dit zwijntje is bij de BlueWater Marsh in Lemoyne te vinden en is de volgende van de legendarische dieren in Red Dead Redemption 2. Misschien was dit legendarische zwijn wel een goede vriend van Pumbaa, want het dier is niet agressief en zal jou nog sneller een knuffel geven. Toch staat het dier tussen de legendarische dieren die je kunt vangen in Red Dead Redemption 2. Met twee headshots is het over voor het legendarische zwijntje. Let wel op dat dit beest alleen kan worden gevild op de plaats waar je het dier hebt gedood.