Als je deze legendarische dieren in Red Dead Redemption 2 doodt, kun je bijzondere spullen krijgen, waaronder Legendary Pelt of items zoals slagtanden. Deze items kun je verhandelen voor bijvoorbeeld zeldzame talismannen en die wil je zeker verzamelen. De talismannen kun je namelijk gebruiken om Arthur nog sterker te maken.

Waar het bij normale dieren wel uitmaakt hoe je ze van kant maakt, hoef je daar gelukkig niet op te letten bij deze unieke beesten. Je kunt dynamiet gooien of de beesten volpompen met lood. Je buit zal altijd van de hoogste kwaliteit zijn, omdat ze vallen onder de legendarische dieren. Bereid je dus maar goed voor.

Zorg er altijd voor dat je genoeg sterke wapens bij je hebt, zoals een boog met sterkere pijlen of zelfs gifpijlen. Met een verrekijker zou je de dieren bijvoorbeeld al gemakkelijk kunnen bespioneren. Daarnaast moet je ook voldoende ruimte in je tas hebben voor al het vlees, dierlijk vet en alle andere items die je krijgt na het doden van een legendarisch dier.

In het onderstaande lijstje lees je alles over de legendarische dieren die bekend zijn in Red Dead Redemption 2. Houd er wel rekening mee dat je een legendarisch dier maar één keer kunt doden. Het dier zal ook pas verschijnen wanneer je de aanwijzingen van zijn territorium hebt gevolgd.