Speel als John Marston die in het eerste deel noodgedwongen zijn oude bende moet opjagen: de bende van Dutch van der Linde, die om de een of andere reden helemaal uit elkaar is gevallen.

De bende van Dutch is op de vlucht geslagen in de besneeuwde bergtoppen. Veel bekende personages uit het eerste deel komen al snel terug in Red Dead Redemption 2 als Abigail, Bill Williamson en natuurlijk Dutch.

Red Dead Redemption 2 kopen met flinke korting

Wees er snel bij, want de deal van Red Dead Redemption is alleen maar vandaag 20 maart 2019 geldig, deze zal vast en zeker snel uitverkocht worden, dus bestel de game alsof je leven er van af hangt. Op bol.com kan je Red Dead Redemption 2 nu voor 35 euro bestellen. Bestel je de game voor 23:59 dan heb je de volgende dag deze al in huis en kan je dag zeggen tegen je sociale leven, aangezien je ongeveer 60 uur met de campaign bezig zal zijn.

Red Dead Redemption 2 was al eerder te kopen voor 45 euro, maar kan niet op tegen de korting die vandaag wordt gegeven. Lees ook wat wij vinden van Red Dead Redemption 2 in onze review.