Vorige week konden jullie kansmaken op de drie exemplaren van het 2e seizoen van Supergirl op DVD. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en win - Star Wars Battlefront 2

Deze week geven we een game weg voor drie verschillende platforms! Je kan kansmaken voor Star Wars Battlefront 2 op de XBOX One, Playstation 4 of PC! Deze geven wij weg in samenwerking met Electronic Arts.

Daarnaast voegen wij ook deze week Konami´s Pro Evolution Soccer 2018 toe aan de kwartaalprijs! Deze doos kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

​​​​Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op Star Wars Battlefront 2!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).