Vorige week konden jullie kansmaken op het eerste seizoen van Westworld, één van de beste series van de afgelopen jaren. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en win - Game of Thrones pakket

Nog een gelukkig nieuwjaar iedereen! Het is 2018 en we beginnen meteen met een ge-wel-di-ge prijs, namelijk een heel tof pakket van Game of Thrones, met daarin een unieke snowglobe waar er maar 500 van zijn, een White Walker figuurtje, het Game of Thrones Cluedo spel en natuurlijk seizoen 7 op Blu-ray!

Dit hele pakket geven we één keer weg, maar niet getreurd. We hebben namelijk nog een tweede Blu-ray van het zevende seizoen die we ook weg gaan geven. En die wil je absoluut winnen, want dit seizoen was weer top!

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op het prijzenpakket van Shadow of War of een code voor de PS4-versie van Tricky Towers!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn.