Vorige week konden jullie kans maken op een CE van Strange Brigade en drie goodie pakketten van Assassin's Creed Odyssey. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

Adventure Time

In oktober start het laatste seizoen van de cult-serie Adventure Time. Ter ere daarvan wordt op morgen vanaf 14:05 uur een 24-uur durende special uitgezonden. De marathon begint met de première van de langverwachte, epische special ''Come Along With Me''. Daarna gaat het laatste seizoen in première. En daarom maken jullie nu kans op een leuke prijs!

Reageer en Win Adventure Time & World of Warcraft CE Battle for Azeroth

Deze week maken jullie kans op één collector's edition van World of Warcraft Battle for Azeroth en drie goodie pakketjes van Adventure Time! Geef even onder de video aan voor welk pakket je meedoet.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).