In de Reageer en Win van vorige week gaven wij een strandlaken weg van Mario Maker 2 en 3x een goodiepakket van Spiderman Far From Home.

Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

Reageer en Win - Campzone, Triple Threat en een Nacon-controller

Prijs: Nacon-controller voor PS4 en weekendticket voor twee personen voor Campzone

Prijs: 5x twee vrijkaarten voor de film Triple Threat

We geven de vrijkaarten weg in samenwerking met Dutch Filmworks. In Triple Threat worden de huurlingen Payu (Tony Jaa) en Long Fei (Tiger Chen) naar Thailand gestuurd door hun opdrachtgever voor een humanitaire missie, om een aantal gevangenen te bevrijden. Maar de twee worden bespeeld door hun baas en ontstaat er enorme chaos, waardoor ze onder andere aan de stok krijgen met Jaka (Iko Uwais). Triple Threat staat dankzij de martial arts-sterren garant voor adembenemende actie.

Om deze prijs te winnen moet je reageren op minimaal 3 artikelen op XGN.nl waaronder de Reageer en Win.

Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).