Vorige week konden jullie kans maken op twee starterspakketen van Activision's Skylanders Superchargers voor iOS. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan binnen 3 maanden een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win Hitman en Het Leven is Vurrukkulluk

Deze week maken jullie 2 keer kans op Het Leven is Vurrukkulluk op DVD of Hitman: Definitive Edition voor de PlayStation 4 of Xbox One. Hitman: Definitive Edition is namelijk vanaf nu verkrijgbaar! De game biedt alles uit het eerste seizoen van Hitman, met daarnaast nog:

  • IO Interactive’s 20th Anniversary Outfit-bundel
  • Hitman Game of the Year Edition content
  • Hitman Zomer bonusaflevering Inclusief ICA-bonusmissies in Sapienza en Marrakesh.
  • Hitman Blood Money Requiem pakket

Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Het Leven is Vurrukkulluk op DVD! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Het Leven is Verrukkulluk DVD en Hitman: Definitive Edition PS4 of Xbox One

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).