Vorige week konden jullie kans maken op het een giga groot Far Cry 5 goodiepakket!. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox vd Helm via r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win - Justice League Blu-ray + goodiepakket en PlayStation 4 Skins

Deze week geven we Justice League op Blu-ray weg, samen met een bijpassend goodiepakket en 2 Playstation 4 Pro skins. Het goodiepakket bevat:

  • Een medium Justice League T-Shirt
  • Een Justice League pet
  • Een Justice League Poster
  • Een Justice League warmte gevoelige mok

Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op een grote World of Tanks sporttas ! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Justice League Blu-ray + bijpassend goodiepakket en 2 PlayStation 4 Pro skins!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).