We bespreken in deze lijst alleen race games die nog moeten uitkomen in 2017. Verder zijn er verschillende games die nog geen releasedatum hebben, maar wel naar verwachting in 2017 uitkomen. Deze zijn ook in de lijst opgenomen.

Dit jaar lijkt voor racefanaten een mooi, afwisselend jaar te gaan worden. Zoals je in dit artikel kunt lezen, komt er een divers aanbod aan race games naar je console of PC. We zullen geen tijd meer verspillen en rechtstreeks in de lijst duiken! Dit zijn alle aankomende race games 2017.

F1 2017

De eerste titel in deze lijst is F1 2017, met onze eigen Max Verstappen. De officiële game van het Formule 1 seizoen komt op 25 augustus al uit. Wij speelden de game al en zijn erg enthousiast. De game speelt weer prima en de toevoeging van historische circuits en auto's zijn erg leuk voor de fans.

De vorige game van Formule 1, F1 2016, was ook een groot succes. De serie zette een stap voorwaarts met de nieuwe features van de game. De game kreeg in onze F1 2016 review dan ook een prachtige 9.0. Het lijkt erop dat ontwikkelaar Codemasters de stijgende lijn voortzet en ons nogmaals verrast met F1 2017.