In de wereld van Quantum Break is een tijdreisexperiment fout gegaan. En niet zomaar, maar met catastrofale gevolgen: de tijd zelf begint af te breken. Een bij-effect van deze gebeurtenis is het feit dat de drie hoofdpersonages, die zich op dat moment in de buurt van het experiment bevonden, over verschillende krachten beschikken. De Quantum Break time powers waar je als speler mee te maken krijgt, zullen we hier bespreken.

Zet de tijd stop in Quantum Break

Jack Joyce kan de tijd zo manipuleren dat alles stilstaat, behalve hijzelf. Terwijl je Quantum Break speelt kan je de tijd dus stopzetten en hier je voordeel mee doen: denk aan het aanvallen van vijanden, of het wegrennen als het even te veel wordt.

Maar het stopzetten van tijd is niet alles dat Jack kan: hij beschikt namelijk ook over verschillende time powers. Deze speciale krachten moeten je als speler nog verder helpen tijdens het spelen van Quantum Break. Wees je vijanden te slim af door deze krachten tactisch in te zetten. Lees op de volgende pagina snel verder over deze Quantum Break time powers!