• Apex Legends (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 4 februari 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Apex Legends kopen voor PS4

Apex Legends is de nieuwe game van Respawn Entertainment. Het is een battle royale game. Apex Legends is een spin-off van Titanfall.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Tussen het overweldigende geweld van battle royale games als Fortnite en PUBG probeert Apex Legends een frisse wind te geven aan het genre. Dit lukt Apex Legends ook aardig goed met verschillende features die de game een genot maakt om te spelen. Het toevoegen van de zogenaamde Jumpmaster geeft een fijn teamgevoel aan je squad, zo voorkom je dat je vijftig kilometer naar de andere kant van de map hoeft te rennen om iemand te reviven die vervolgens jou toch niet dezelfde dienst bewijst en alleen maar op zoek gaat naar de beste loot. Verder zijn de speelbare karakters met unieke skills een fijne nieuwe toevoeging die meer variatie geeft in characterbuilding. Jammer is wel dat ook bij deze battle royale game de microtransacties aanwezig zijn, alleen kunnen we gerust zijn aangezien de loot alleen cosmetisch is. Apex Legends voegt veel fijne features samen die in verschillende games al voorkomen. Een goede balans tussen mooie graphics en goede features maakt Apex Legends een zeer goede toevoeging aan het battle royale genre.

  • Vernieuwende features
  • Mooie graphics
  • Goede karaktervariatie
  • Coole equipment
  • Loot Packs zijn alleen cosmetisch
  • Maar één modus
  • Microtransacties
  • Geen free-run optie
89
Gebaseerd op 20 reviews.
Bekijk allemaal op Metacritic
Releasedatum 4 februari 2019
Genre Massive Multiplayer, Shooter, First-person shooter
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
Serie Titanfall
Publisher Respawn Entertainment
Developer Respawn Entertainment

Dit zijn volgens jullie de beste Apex Legends personages

Op 14 februari 2019 - 3 reacties

Bloeddorstig op zoek gaan naar eliminaties met Bloodhound of je teamgenoten van healing voorzien met Lifeline; in Apex Legends kan het allemaal. Iedere zogenaamde Legend heeft een andere speelstijl, waarmee hij of zij optimaal presteert. Dit zijn volgens jullie de beste Apex Legends personages.

De Apex Legends populariteit uitgelegd

Op 12 februari 2019 - 3 reacties

Apex Legends is de nieuwste game in het battle royale genre. In de eerste week van zijn release haalt de game al een spelersaantal van 25 miljoen met twee miljoen gelijktijdige spelers. Apex Legends brengt goede toevoegingen aan het battle royale genre, maar wat brengt Apex Legends zijn populariteit? Lees hier de vijf redenen.

Beste Apex Legends wapens - Met dit schiettuig word je een champion

Op 12 februari 2019 - 2 reacties

De trekker overhalen, knallen, vuren of hoe je het ook wil noemen. Keihard knallen dat is wat je doet in Apex Legends. Een strijd van leven en dood tegen negentien andere teams is alles dat er toe doet. Maar wat voor schietijzers moet je eigenlijk gebruiken? Daarvoor hebben wij dit artikel met de beste Apex Legends wapens.

Apex Legends download is al door meer dan 25 miljoen gamers uitgevoerd

Op 12 februari 2019 - 1 reactie

De nieuwe battle royale game Apex Legends, van de makers van Titanfall haalt binnen een week een totaal van 25 miljoen spelers over om op de Apex Legends download knop te drukken. Tijdens het weekend waren er zelfs 2 miljoen gelijktijdige spelers, zo maakt EA bekend. Ook kondigt EA meer nieuwe content aan.