• Apex Legends (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 4 februari 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Apex Legends kopen voor PS4

Apex Legends is de nieuwe game van Respawn Entertainment. Het is een battle royale game. Apex Legends is een spin-off van Titanfall.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Tussen het overweldigende geweld van battle royale games als Fortnite en PUBG probeert Apex Legends een frisse wind te geven aan het genre. Dit lukt Apex Legends ook aardig goed met verschillende features die de game een genot maakt om te spelen. Het toevoegen van de zogenaamde Jumpmaster geeft een fijn teamgevoel aan je squad, zo voorkom je dat je vijftig kilometer naar de andere kant van de map hoeft te rennen om iemand te reviven die vervolgens jou toch niet dezelfde dienst bewijst en alleen maar op zoek gaat naar de beste loot. Verder zijn de speelbare karakters met unieke skills een fijne nieuwe toevoeging die meer variatie geeft in characterbuilding. Jammer is wel dat ook bij deze battle royale game de microtransacties aanwezig zijn, alleen kunnen we gerust zijn aangezien de loot alleen cosmetisch is. Apex Legends voegt veel fijne features samen die in verschillende games al voorkomen. Een goede balans tussen mooie graphics en goede features maakt Apex Legends een zeer goede toevoeging aan het battle royale genre.

  • Vernieuwende features
  • Mooie graphics
  • Goede karaktervariatie
  • Coole equipment
  • Loot Packs zijn alleen cosmetisch
  • Maar één modus
  • Microtransacties
  • Geen free-run optie
Releasedatum 4 februari 2019
Genre Massive Multiplayer, Shooter, First-person shooter
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
Serie Titanfall
Publisher Respawn Entertainment
Developer Respawn Entertainment

Apex Legends krijgt tijdelijke solomodus

Op 7 augustus 2019

De battle royale game Apex Legends krijgt een tijdelijke solomodus. Hierin kun je het alleen opnemen tegen andere gamers, zonder een teamgenoot die jou ondersteunt. Het betreft slechts een tijdelijke modus die vanaf 13 augustus tot en met 27 augustus beschikbaar is.

Draken toegevoegd in nieuwe Apex Legends update

Op 19 juni 2019 - 4 reacties

De nieuwe Apex Legends update (en seizoen 2) komt pas over een paar weken. Toch zijn er al grote veranderingen aan de gang in Apex Legends. Veel mensen hebben ze al gezien en er zijn ook al video’s van gemaakt. Uit het niks vliegen er draken in het spel die deathboxes bij zich dragen!

Apex Legends Seizoen 2 features - Nieuw seizoen, nieuwe toevoegingen (gespeeld tijdens EA Play)

Op 9 juni 2019 - 1 reactie

Apex Legends krijgt binnenkort zijn tweede seizoen en dat betekent nieuwe features! De Battle Royale titel uit de stal van EA krijgt die in ieder geval genoeg. Wij speelden het nieuwe seizoen alvast tijdens EA Play zo vlak voor E3 2019. Dit zijn vijf nieuwe Apex Legends Seizoen 2 features.

Apex Legends Season 2 details en nieuwe Legend onthuld

Op 8 juni 2019

Tijdens EA Play in Los Angeles zijn de nieuwe toekomstplannen van Apex Legends uit de doeken gedaan. Zo weten we nu wanneer het tweede seizoen begint en is een nieuw personage geïntroduceerd: Watson. Lees verder voor ale Apex Legends Season 2 details!

Apex Legends mobile is officieel bekendgemaakt

Op 9 mei 2019

De populaire battle royale-game Apex Legends zal zijn overstap gaan maken naar smartphones. Ook wordt er gepraat over een overstap naar China voor de game. Wanneer Apex Legends mobile uit zal gaan komen is nog niet zeker. Dit alles werd bekendgemaakt door EA.