• Far Cry New Dawn (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 15 februari 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Far Cry New Dawn kopen voor PS4

Far Cry New Dawn is een direct vervolg op Far Cry 5 en speelt zich af in Hope County. De gewenste apocalyps is gekomen, maar of iedereen daar zo blij mee is?

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com Partner € 17,50
GameResource € 21,95
PlayStation Store € 22,49
BookSpot € 22,94
Game Outlet € 29,94
MediaMarkt € 29,99

Dat Far Cry New Dawn bij release goedkoper is dan de vorige delen, wordt waarschijnlijk verklaard door de content die er geboden wordt. Hope County ziet er nog steeds prachtig uit, maar voelt leeg door een gebrek aan activiteiten en bezienswaardigheden om je bezig te houden. Bovendien mist de game het karakter en de verwachtingen die met Far Cry 5 zijn opgebouwd. Alhoewel New Dawn best vermakelijk blijft door soepele combat en het grafische plaatje, zijn de overige elementen een stap achteruit voor de franchise.

  • Grafische pracht
  • Combat soepel
  • Meer arcade
  • Setting niet optimaal benut
  • Verhaal en antagonisten nogal slap
  • Weinig optionele content
Releasedatum 15 februari 2019
Genre Actie, Shooter
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Far Cry
Publisher Ubisoft
Developer Ubisoft Montreal
EAN 3307216096658

Twee nieuwe Far Cry New Dawn trailers uitgebracht, één duurt 12 minuten

Op 14 februari 2019 - 1 reactie

Ubisoft heeft een dag voor de release van Far Cry New Dawn een nieuwe trailer uitgegeven. Deze intro gameplay trailer duurt maar liefst 12 minuten waarin er zowel oude als nieuwe gezichten te zien zijn, waaronder nieuwe slechteriken Mickey en Lou. Er is daarnaast ook een nieuwe launch trailer uitgebracht.

Far Cry New Dawn features die we willen zien - Gekker dan ooit

Op 30 januari 2019 - 1 reactie

De Far Cry franchise is al jaren populair en in december werd Far Cry New Dawn als een verrassing aangekondigd. Het wordt een directe sequel op het laatste deel, maar wordt net even anders dan de andere games. Aangezien de game bijna uitkomt, bespreken wij een aantal features die wij in Far Cry New Dawn willen zien.

Far Cry New Dawn story trailer uitgebracht door Ubisoft

Op 24 januari 2019 - 1 reactie

De nieuwe Far Cry New Dawn story trailer is uitgebracht door Ubisoft. De nieuwe trailer zit boordevol actie en dat is iets waar de Far Cry franchise om bekend staat. We zien onder andere Joseph Seed zijn terugkeer maken, maar ook de Twins spelen een grote rol.

Vijf toffe Far Cry New Dawn features - Prachtig post-apocalyptisch

Op 23 januari 2019 - 2 reacties

Radioactieve zones, oorlog tussen verschillende bevolkingsgroepen en maar één man die de toekomst van Hope County kan redden. In Far Cry New Dawn is het aan jou om de volgende groep machthebbers te verslaan. Wij speelden deze toffe game al tijdens een preview event. Dit zijn vijf toffe features uit Far Cry New Dawn.