• Battlefield 5 (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 20 november 2018
  • PS4, Xbox One, PC

Battlefield 5 kopen voor PS4

Battlefield 5 keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Met uitgebreide nieuwe opties als de Grand Operations, de mogelijkheid tot het bouwen van eigen fortifications en vergaande personalisering.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
MediaMarkt € 39,99
GamePlanetXL € 42,99
bol.com € 44,00
Game Outlet € 44,44
GameResource € 44,99
Gameshop Twente € 45,88
Nedgame € 45,99
Game Mania € 49,98
Coolblue € 49,99
BookSpot € 49,99

Het is dan ook met de pilaren van singleplayer en multiplayer waarmee Battlefield V op grandioze wijze weet te slagen. Met een nieuwe modus in Grand Operations en de bouw-functie staat de multiplayer wederom als een huis en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe lekker het is om samen te werken in teams. Helaas doe je dit veelal wel in modi die veel op erg elkaar lijken.

  • Grand Operations is top
  • Bouwen met een doel
  • Spelen in squads van belang
  • Ongeëvenaard realisme
  • Diversiteit in uitgestrekte speelterrein
  • Uitmuntende War Stories
  • Te weinig variatie in de multiplayer modi
  • Tides of War slechts een belofte voor nu
Releasedatum 20 november 2018
Genre Actie, Shooter, First-person shooter
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Battlefield
Publisher Electronic Arts
Developer DICE
EAN 5030932122285

Battlefield 5 DLC Lightning Strikes trailer uitgebracht

Op 15 januari 2019 - 5 reacties

Gameontwikkelaar EA plant alweer een tweede, grote DLC: Lightning Strikes. De update brengt nieuwe game modi met zich mee, een nieuwe verhaallijn, nieuwe wapens en een nieuwe Conquest-modus. De Battlefield 5 DLC komt waarschijnlijk deze week al uit op alle platformen.

Battlefield 5 update Chapter 1: Overture komt later dan gepland

Op 4 december 2018

De eerste Battlefield 5 update, Chapter 1: Overture, komt later dan verwacht vanwege server problemen. De vertraging duurt volgens gameontwikkelaar DICE niet te lang, maar een nieuwe datum is nog niet bevestigd. De langverwachte Battlefield 5 update had vandaag uit moeten komen.

Battlefield 5 cosmetics - Bewerk voertuigen, wapens en personages

Op 27 november 2018

In de Battlefield games is het altijd fijn om de juiste voertuigen en wapens bij je te hebben. Battlefield 5 gaat nog een stapje verder met de Battlefield cosmetics. Je kunt namelijk de personages, voertuigen en wapens bewerken. Zo creëer je een uniek leger met eigen wapens en voertuigen.

Battlefield 5 Rotterdam kan nog uitgebreid worden [Interview met David Sirland]

Op 15 november 2018 - 2 reacties

Er komt misschien nog meer content als het om Battlefield 5 en Rotterdam gaat. We waren onlangs in Stockholm om de game te spelen en spraken David Sirland, multiplayer producent bij DICE. Hij had interessante dingen te zeggen over de multiplayer van Battlefield V.

Battlefield 5 microtransacties bij launch niet met echt geld

Op 30 oktober 2018 - 2 reacties

Dice, de ontwikkelaar van Battlefield 5, heeft bekendgemaakt dat er, bij de launch geen microtransacties met echt geld beschikbaar zullen zijn. In het begin kan het sowieso nog niet en later kun je alleen cosmetische items kopen met echt geld. Wel kunnen spelers vanaf de launch Company Coin verdienen om hiermee items te kopen.

Battlefield 5 Battle Royale mode komt niet meer dit jaar

Op 25 oktober 2018 - 10 reacties

EA en DICE hebben vastgesteld dat de battle royale mode (genaamd Firestorm) en de co-op modus van Battlefield 5 niet meer dit jaar uitkomen. De game zelf komt uit op 20 november, maar de game zal dan nog niet volledig zijn omdat het deze veel gevraagde features mist. De battle royale en de co-op modi zullen waarschijnlijk pas tussen januari en maart uitkomen.