Fortnite Battle Royale kopen voor PS4

Fortnite Battle Royale is de Battle Royale modus van Fortnite die gratis te spelen is.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PC, Switch, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 26 september 2017
Genre Actie, Massive Multiplayer
Platform PlayStation 4
Ook voor Mobile, PC, Switch, Xbox One
PEGI-rating 12
Publisher Epic Games
Developer Epic Games

Fortnite Hamster Ball voertuig ontdekt door dataminers

Op 12 maart 2019 - 1 reactie

Er komen voortdurend nieuwe updates uit in Fortnite met steeds nieuwe features. Nu zijn dataminers erachter gekomen dat er een nieuw voertuig aan de populaire game zal worden toegevoegd, namelijk een Fortnite Hamster Ball, die wel heel erg lijkt op het voertuig uit Jurassic World.

Fortnite season 8 uitgebracht door Epic Games

Op 28 februari 2019

Fortnite seizoen 8 is uitgebracht door Epic Games. Met de nieuwe Battle Pass komen meer dan 100 nieuwe items en wapenskins naar Fortnite die je kunt kopen. De nieuwe Battle Pass in Fortnite season 8 kun je voor 950 V-Bucks kopen.

Vijf beste Fortnite LTM - Een twist aan het battle royale genre

Op 21 februari 2019 - 1 reactie

Fortnite Battle Royale is al ruim een jaar populair. Maar hoe kan dit toch? Onder andere door de regelmatige updates van Epic Games en de verschillende LTM, Limited Time Modes, blijft een geliefde game. Dit zijn de vijf beste Fortnite LTM.

Update - Fortnite festival eindigt als gigantische flop

Op 19 februari 2019 - 6 reacties

Een Fortnite festival in de Engelse stad Norwich, ook wel ‘Fortnite Live’ genoemd, beschreef zichzelf als “de ultieme Fortnite Battle Royale!”, maar eindigde uiteindelijk in een gigantische flop. Er was te weinig personeel, huilende kinderen en boze ouders die hun geld terug wilden.

Fortnite update brengt eindelijk het Driftboard met zich mee

Op 19 februari 2019

Het is geen geheim dat Epic Games iedere week een Fortnite update uitbrengt. Soms brengt dit grote veranderingen met zich mee, zoals in de vorige Fortnite update. Deze week heeft Epic Games nog niet veel onthuld, maar we weten wel dat het Driftboard eindelijk beschikbaar wordt in Fortnite Battle Royale.

Zo krijg je de season 8 Fortnite Battle Pass gratis

Op 15 februari 2019 - 3 reacties

De nieuwste Fortnite update bracht een hoop veranderingen met zich mee. Twee dagen later dan normaal werden de Fortnite patch notes uitgebracht, maar daarbij had Epic Games goed nieuws voor de spelers. Iedereen kan namelijk een gratis Fortnite Battle Pass krijgen in season 8.