Fe. kopen voor PS4

Fe is een avonturen game ontwikkeld door Zoink studio uit Zweden. Jij speelt een jong wezentje dat op zoek is naar zijn soortgenoten.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
PlayStation Store € 19,99

Fe is een spel met een boodschap en vooral een game die weet te imponeren met een eigenzinnige stijl. Spelers die geduldig zijn wacht een wonderschone wereld met muziektonen die menig oor zullen strelen van genot. Hoewel het vervelend is dat één bug ons de game drie keer liet opstarten en de besturing soms ietwat stroef voelt, is Fe zeker voor de rest uniek geworden.

  • Visueel adembenemend
  • Onwijs veel te verkennen
  • Spel heeft een diepe betekenis...
  • maar kan voor sommige ver te zoeken zijn
  • Grote bug tegengekomen
  • Kan niet handmatig opslaan
Releasedatum 16 februari 2018
Genre Avontuur
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Switch, Xbox One
PEGI-rating 7
Publisher EA Games
Developer Zoink

Fe verkrijgbaar voor meerdere platformen

Op 19 februari 2018 - 3 reacties

Het is het zover. De 3D puzzelplatformgame Fe is uitgebracht. De Zweedse studio Zoink Games is de ontwikkelaar van Fe en mocht het spits afbijten. Fe is namelijk de eerste titel die werd gelanceerd binnen het EA Originals-programma. Verwacht een betoverende ontdekkingsreis door het Noordse woud dat je samen zal beleven met hoofdpersonage Fe.

Redenen om uit te kijken naar aankomende Switch game Fe

Op 4 februari 2018 - 3 reacties

Binnenkort kunnen we de aankomende Switch game Fe verwachten. Naar aanleiding van de release van het spel laten we jullie kennis maken met deze vette game. Mocht je het spel al kennen, kan het geen kwaad om alvast in de Fe(est) stemming te komen.

Fe Gameplay - Knuffelbare platformer [Gezien op gamescom 2017]

Op 26 augustus 2017 - 4 reacties

TIjdens de E3 van dit jaar kondigde Electronic Arts een nieuwe platformgame aan onder het EA Originals label: Fe. Hoewel de titel niet veel zegt, heeft de game zelf een heleboel sfeer. Tijdens gamescom 2017 was het spel te zien en het is daarom de hoogste tijd om de Fe gameplay te bespreken.

Fe trailer uitgebracht naast aankondiging Switch release

Op 22 augustus 2017 - 2 reacties

Er is een Fe trailer uitgebracht tijdens Gamescom die gameplay toont van het spel. Daarnaast is er een Switch versie aangekondigd. Fe komt begin 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One, PC en dus de Nintendo Switch.