Tennis World Tour kopen voor PS4

Tennis World Tour komt in 2018 uit. Het is de eerste grote tennisgame sinds 2011. De game wordt ontwikkeld door Breakpoint

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Switch, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
PlayStation Store € 39,99
BookSpot € 47,99
Game Mania € 49,98

Tennis World Tour is een schande voor de game-industrie en een regelrechte middelvinger naar alle andere ontwikkelaars die niet zwichten voor marketingcampagnes, maar er wél alles aan doen om een zo compleet en foutloos mogelijke game af te leveren. Dat is deze studio kennelijk vergeten: Tennis World Tour voelt als het maken van huiswerk en had in deze staat nooit uitgebracht mogen worden. De makers beloven voor volgend jaar een vernieuwde, betere versie, maar de vraag is of het kwaad niet al is geschied.

  • Career Modus in beginsel goed
  • Gameplay is voorspelbaar, oppervlakkig en kapot
  • Groot gebrek aan licenties en tennissers
  • Zielloze sfeer doet geen recht aan de sport
  • Waar is in hemelsnaam de multiplayer?!
Releasedatum 25 mei 2018
Genre Sport
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Switch, Xbox One
PEGI-rating 3
Publisher Bigben Interactive
Developer Breakpoint
EAN 3499550363852

Nieuwe Tennis World Tour trailer toont carrière modus

Op 19 april 2018 - 4 reacties

Bigben Games heeft een nieuwe Tennis World Tour trailer uitgebracht. Hierin is de carrièremodus te zien. Tennis World Tour komt 22 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Tennis World Tour releasedatum bekendgemaakt

Op 9 maart 2018 - 1 reactie

Bigben en Breakpoint hebben de officiële Tennis World Tour releasedatum onthuld. De tennissimulatiegame is vanaf 22 mei verkrijgbaar zijn.

7 dingen die je moet weten over de Tennis World Tour release

Op 28 februari 2018 - 2 reacties

De Tennis World Tour release is al in mei en wij hebben een aantal toffe details voor jullie over deze gloednieuwe tennisgame. Van nieuws over de Switch-versie tot wat we allemaal van de game kunnen verwachten als hij eenmaal in de schappen ligt.

Tennis World Tour Preview - Doorbrekende potentie na 7 jaar

Op 28 februari 2018 - 5 reacties

De veters zijn extra strak gestikt, de tennisrackets zijn stevig bespannen en onze zolen bewegen zich vloeiend over het hete gravel van een overvol stadion.Het is tijd voor tennis en in deze Tennis World Tour Preview lees je wat wij vinden van de game tot nu toe.

Tennis World Tour trailer toont eerste beelden van game

Op 30 oktober 2017 - 1 reactie

De nieuwe Tennis World Tour trailer laat de eerste beelden zien van deze game. De trailer is tijdens de Paris Games week getoond door Sony.

Nieuwe Tennis World Tour details onthuld

Op 6 september 2017 - 7 reacties

Terwijl de US Open aan de gang zijn, komen Bigben Interactive en Breakpoint met nieuwe details over hun aankomende Tennis World Tour. Het gaat om de onthulling van vier nieuwe atleten om precies te zijn. Lees hieronder welke dat zijn.