• Hitman 2 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 14 november 2018
 • PS4, Xbox One, PC

Hitman 2 kopen voor PS4

Hitman 2 is het nieuwste deel in de populaire Hitman serie. Ga op pad als Agent 47 om je doelwitten over de hele wereld uit te schakelen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
GamePlanetXL € 43,99
Game Outlet € 48,88
Game Mania € 49,98
GameResource € 49,99
Gameshop Twente € 50,88
bol.com € 54,99
MediaMarkt € 54,99
BookSpot € 60,99
Next-Level € 61,94
Nedgame € 61,98
Coolblue € 69,99

Een handvol missies en de komst van uitbreidingen in de toekomst, is een veel fijnere aanpak dan het uitbrengen van Hitman in episodes. Jammer alleen dat de implementatie van de vorige Hitman als legacy-onderdeel nauwelijks voordelen biedt. Hetzelfde kan gezegd worden over de nieuwe gamemode, waar wij toch echt meer van hadden verwacht. Maar mocht IO de technische mankementen verhelpen, dan zal Hitman 2 je toch de nodige uren moordplezier bieden die je ervan mag verwachten.

 • Geen episodes
 • Replay value
 • Silent Assassin nog steeds grootste uitdaging
 • Gigantische locaties met mogelijkheden
 • Puike graphics
 • Verwijzingen naar eerdere Hitman games
 • Legacy Editie weinig toegevoegde waarde
 • Glitches
 • Ghost Mode valt tegen
82
Gebaseerd op 68 reviews.
Bekijk allemaal op Metacritic
Releasedatum 14 november 2018
Genre Actie, Avontuur, Shooter
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Hitman
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer IO Interactive
EAN 5051888235973

De Hitman 2 guide voor clean kills - Schone handjes, doelwit uitgeschakeld!

Op 23 november 2018 - 2 reacties

In de wereld van Hitman 2 is niemand veilig voor Agent 47, maar in principe wel degenen die niet op zijn verlanglijstje staan. Alleen zijn doelwitten worden zo netjes mogelijk uit de weggeruimd. Wij helpen je een handje op wel met deze Hitman 2 guide met tips om je handjes schoon te houden!

Vijf Hitman 2 gameplay tips die je optimaal laten moorden

Op 20 november 2018

In Hitman 2 staan jouw avonturen als Agent 47 centraal en doe je allerlei locaties aan op zoek naar jouw doelwit. Die targets omleggen is vaak alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze vijf Hitman 2 gameplay tips kun je zelfs als beginner de meest ingewikkelde klussen klaren alsof het niets is.

Hitman 2 Press Kit unboxing (Agent 47 editie)

Op 13 november 2018 - 6 reacties

Het wachten is bijna voorbij: morgen komt Hitman 2 uit! Het is niet alleen maar spionagewerk in de game dat de klok slaat. Wij hebben een speciaal Agent 47 koffer binnen gekregen waardoor we onze spionagewerk nu in het echt kunnen doen. Bekijk de video hierboven om te zien wat wij hebben gekregen.

Sean Bean interview naar aanleiding van Hitman 2

Op 9 november 2018 - 1 reactie

Na twee jaar lang hebben gewacht komt Hitman 2 uit op 14 november. Sean Bean speelt in Hitman 2 als een Elusive Target. Over een paar dagen kan je de missie starten en Sean Bean verslaan. In Parijs spraken we met Sean Bean over de actiegame en zijn rol in het spel.

Hitman 2 co-op - Alles wat je moet weten over deze nieuwe feature!

Op 9 november 2018

In Hitman 2 ben je een huurmoordenaar die op zoek is naar een doelwit die uitgeschakeld moet worden. Onderweg liggen allerlei verschillende middelen om de klus efficiënt te klaren. Hitman 2 introduceert een nieuwe speltype met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-op ervaring mogelijk is. Twee spelers kunnen online samenwerken om doelwitten samen uit te schakelen.

Hitman 2 trailer over officiële gameplay launch uitgebracht

Op 8 november 2018

Warner Bros. en IO Interactive hebben vandaag de officiële gameplay launch trailer van Hitman 2 uitgebracht. Dit allemaal om de release van de ultieme stealth-actie game op 14 november te vieren. Hitman 2 heeft gloednieuwe mogelijkheden om huurmoorden uit te voeren. Hier zijn er een paar van te zien in de nieuwe trailer.