Injustice 2 kopen voor PS4

Injustice 2 wordt de tweede game in de Injustice serie. Injustice is een vechtgame die zich afspeelt in het DC Universum

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PC, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 21,98
bol.com Partner € 26,50
Game Outlet € 26,89
MediaMarkt € 27,99
Game Mania € 29,98
BookSpot € 29,99

Samengevat maakt Injustice 2 de verwachtingen waar en laat de game zijn voorganger in het stof happen. Dit is niet alleen een geweldig vervolg, maar ook een topper van een vechtgame. Met het nieuwe Gear systeem blijf je aan de slag gaan om de beste items vrij te spelen en The Multiverse modus zorgt dagelijks voor nieuwe uitdagingen, vers van de pers.

  • Fantastische Story Mode
  • The Multiverse modus
  • Gear Systeem
  • Graphics flink verbeterd
  • Geweldige Voice-Acting
  • Legendary Edition geeft nog meer content
  • Toevoeging van de Teenage Mutant Ninja Turtles!
  • Sommige oude personages zijn niet veel vernieuwd
  • Mist een paar essentiële DC personages (Martian Manhunter bijvoorbeeld)
Releasedatum 18 mei 2017
Genre Vechten
Platform PlayStation 4
Ook voor Mobile, PC, Xbox One
PEGI-rating 16
Serie Injustice
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer NetherRealm Studios
EAN 5051888227114, 5051888234501

Dit zijn jullie favoriete Injustice 2 personages!

Op 19 april 2018 - 3 reacties

In de afgelopen jaren zijn er heel wat vechtersbaasjes voorbij gekomen in games, maar deze Injustice 2 personages voeren de boventoon. Met hun superkrachten weten ze menig schurk het lastig te maken, maar ook de slechterikken hebben zo hun trucjes in de game.

Wie zijn jullie favoriete Injustice 2 personages? [poll]

Op 12 april 2018 - 5 reacties

Injustice 2 is al een tijdje te verkrijgen, maar met alle recent uitgekomen DLC zijn wij nog lang niet klaar met het uitdelen van rake klappen! Zo zijn onder Hellboy en Red Hood nieuwe Injustice 2 personages om mee te spelen, de poll gaat deze week dan ook over al deze personages!

5 redenen waarom je Injustice 2 moet spelen!

Op 10 april 2018 - 10 reacties

De release van de Injustice 2: Legendary Edition is vandaag en jij bepaalt met welke held je aan de slag gaat. Wordt het Batman, Superman, Wonder Woman of toch The Flash? Al deze iconische helden van DC Comics zijn aanwezig. Waarom moet je Injustice 2 spelen? Laat deze vijf redenen je overhalen om de kracht van de game te aanschouwen!

Top 10 beste Injustice 2 personages - Van Hellboy tot de Turtles!

Op 6 april 2018 - 1 reactie

Zwaardvechten met de Ninja Turtles, bliksemschichten afvuren met Raiden en naar de diepste krochten van de hel gaan met Hellboy: in Injustice 2 is inmiddels niets meer te gek. Met de Legendary Edition zijn er weer nieuwe vechters toegevoegd. Maar wat zijn de beste Injustice 2 personages? Bekijk boven elke pagina een aantal gave moves!

Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag!

Op 29 maart 2018 - 1 reactie

De Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag. Deze versie van de game bevat alle DLC content die is uitgebracht en voegt een aantal nieuwe elementen toe. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

Injustice 2 Legendary Edition onthuld door NetherRealm Studios

Op 1 maart 2018 - 4 reacties

Er komt een Injustice 2 Legendary Edition aan. Deze speciale editie is onthuld door NetherRealm Studios en zal vanaf 29 maart beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Injustice 2 Ninja Turtles trailer onthuld met eerste gameplay

Op 7 februari 2018 - 2 reacties

De eerste Injustice 2 Ninja Turtles trailer is onthuld. De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn de laatste DLC personages die tot op heden zijn aangekondigd voor de game. Bekijk hierboven de eerste beelden van de vier schildpadden!