Agents of Mayhem

 • Agents of Mayhem (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 18 augustus 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Agents of Mayhem

Ontdek een geweldig nieuw comic hero-universum vol onvergetelijke personages van de makers van de Saints Row reeks. In dit gloednieuwe open wereld-spektakel strijden de agenten van M.A.Y.H.E.M. tegen de sinistere krachten van L.E.G.I.O.N.

Maak kennis met de Agents of M.A.Y.H.E.M. (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) – een bonte bende van unieke Super Agents met diverse krachten die vanuit de hele wereld zijn samengebracht om de vernietigende plannen te dwarsbomen van de superschurkenorganisatie L.E.G.I.O.N. (the League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations).

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie
Releasedatum
18 augustus 2017
Publisher
Deep Silver
Developer
Volition
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Agents of Mayhem - Franchise Force

Agents of Mayhem - Bad Vs Evil [UK]

Belangrijke updates

 • Agents of Mayhem Review - Chaos voor gevorderden

  Agents of Mayhem is de nieuwste creatie van ontwikkelaar Volition, bekend van onder andere Saints Row. In de game strijd je tegen het kwaadaardige L.E.G.I.O.N. om de wereld van de ondergang te redden. In de Agents of Mayhem review kom je erachter of dit epische avontuur jouw zomer kan domineren.

  15 augustus 2017 Stefan Stuursma
 • Wallpaper Pick augustus met Life is Strange en The Dark Tower

  Het is augustus en dat betekent dat nagenoeg iedereen wel een momentje vakantie heeft! Ga je lekker een weekje weg of blijf je liever thuis om eens uitgebreid, zonder verplichtingen te gamen? Wat het ook moge zijn, geef in ieder geval je achtergrond even een update om het te vieren. Kies hier een nieuwe in de Wallpaper Pick augustus!

  1 augustus 2017 Jeroen Ruiter
 • Agents of MAYHEM trailer toont drie personages

  De nieuwe Agents of MAYHEM trailer toont drie verschillende personages. Uitgever Deep Silver lanceerde de trailer om de agents te introduceren.

  8 mei 2017 Mari Stas
 • Agents of Mayhem hands on - Bad vs Evil

  De Saints Row franchise is niet meer, maar ontwikkelaar Volition is nog springlevend. Volition heeft namelijk de nieuwe game Agents of Mayhem gemaakt. Hoewel de game pas op 18 augustus uitkomt. konden wij vorige week al aan de slag met de game, hoe dat ging lees je in onze Agents of Mayhem hands on.

  3 april 2017 Rutger Meier
 • Update - Agents of Mayhem niet op de Switch

  Ontwikkelaar Volition, bekend van de Saints Row serie, heeft laten weten dat haar nieuwe game Agents of Mayhem niet op de Switch gereleased zal worden.

  3 april 2017 Jeroen Kerkum