Skylanders Imaginators (PlayStation 4)

Creëer in Skylanders Imaginators je eigen Skylander en laat je fantasie de vrije loop. De wereld is overgenomen door de kwade Kaos en het is aan jou en je Skylanders om hem te stoppen.

Goede aanbieding gezien? Geef het door en we zetten hem erbij!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Winkelprijzen Totaal
Intertoys € 32,50
Nedgame € 51,98
Next-Level € 61,94
Yourgamezone € 70,94
4Launch € 72,00
Eci.nl € 74,99

BEVRIJD JE FANTASIE Kaos heeft oude breinmagie ontdekt en gebruikt het om een onoverwinnelijk leger Doomlanders te maken! Eon roept alle Poortmeesters en de Senseis, de beste mystieke krijgers van Skylands, bij elkaar om Kaos en zijn hulpjes tegen te houden. Gebruik de kracht van je verbeelding en maak je eigen Skylanders. Strijd in dit ultieme avontuur samen met de machtige Senseis en red Skylands! Skylanders Imaginators met Crash Bandicoot. Een wormhole is geopend in Skylands en de grote Aku Aku verschijnt! Hij is gekomen om de Synchronization Celebration-- een tijd die eens in de twintig jaar voor komt waarin alle werelden perfect samenvallen, aan te kondigen. Alle inwoners van Wumpa Eiland vieren feest en willen de Skylanders hiervoor uitnodigen. Maar omdat Kaos op de loer ligt om Skylands over te nemen met zijn leger van Doomlanders, moeten de Skylanders eerst zijn kwade plannen stopzetten. De legendarische Crash Bandicoot is nooit bang voor gevaar en duikt in een wormhole om de Skylanders bij te staan in de ultieme strijd tegen Kaos. Kenmerken: - Ga op een Episch Nieuw Avontuur - Gebruik de Imaginite Creation Crystals om je eigen Skylanders te creeren - Sensei Skylanders zijn de Ultieme Meesters van de Machtige Sky-Chi Krachten - Strijd samen met de Sensei en Imaginator Skylanders om Skylands te redden - Breid je game-ervaring uit met de Crash Bandicoot Skylanders speelfiguur die het Thumpin' Wumpa eilanden niveau opent - Gebruik 10 verschillende Battleclass Types om Kaos en zijn volgelingen te verslaan - Speel met vrienden in COOP en een-tegen-een Racing - Overwin alle nieuwe Sidequests + Mini-games Eindeloze mogelijkheden om te Creeren met de Skylanders Imaginators Starter Pack: - Skylanders Imaginators Video Game Spel. - Portal of Power. - Skylanders Sensei Speelfiguren: King Pen, Golden Queen, Crash Bandicoot en Dr. Neo Cortex. - Vuur Creation Crystal. - Verzamelaars Poster met de complete set van Skylanders Imaginator Speelfiguren. - Strijd met Sensei en Imaginator Skylanders om Skylands te redden. - Gebruik de Imaginite Creation Crystals om je eigen Skylanders te creeren. - Sensei Skylanders zijn de Ultieme Meesters van de Machtige Sky-Chi Krachten. - Gebruik 10 verschillende Battleclass Types om Kaos en zijn volgelingen te verslaan. - Speel met vrienden in COOP en een-tegen-een Racing. - Overwin alle nieuwe Sidequests + Mini-games.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Winkelprijzen Totaal
bol.com Plaza € 97,05
4Launch € 107,50

BEVRIJD JE FANTASIE Kaos heeft oude breinmagie ontdekt en gebruikt het om een onoverwinnelijk leger Doomlanders te maken! Eon roept alle Poortmeesters en de Senseis, de beste mystieke krijgers van Skylands, bij elkaar om Kaos en zijn hulpjes tegen te houden. Gebruik de kracht van je verbeelding en maak je eigen Skylanders. Strijd in dit ultieme avontuur samen met de machtige Senseis en red Skylands. Wie zijn de Dark Skylanders? Tijdens een speciale missie ontdekte een team van Skylanders een geheime schuilplaats waar Kaos aan het experimenteren was met een nieuwe uitvinding, Angstige Duister, gemaakt om Skylanders over te nemen. In de strijd om Kaos tegen te houden ontplofte de schuilplaats, waarna een wolk van puur Duister los kwam! De Skylanders wisten dat ze het niet konden laten ontsnappen, dus ze absorbeerden de duistere energie en transformeerden in een duistere versie van hunzelf. Gelukkig had Spyro een lange tijd geleden geleerd om de duistere kracht onder controle te houden. Met de hulp van Spyro hebben de andere Skylanders ook geleerd om het te controleren gecombineerd met hun eigen krachten nemen ze het op tegen Kaos en krachten van het kwaad. Kenmerken: - Ga op een Episch Nieuw Avontuur. - Gebruik de Imaginite Creation Crystals om je eigen Skylanders te creeren . - Sensei Skylanders zijn de Ultieme Meesters van de Machtige Sky-Chi Krachten. - Strijd samen met de Sensei en Imaginator Skylanders om Skylands te redden. - Gebruik 10 verschillende Battleclass Types om Kaos en zijn volgelingen te verslaan. - Speel met vrienden in COOP en een-tegen-een Racing. - Overwin alle nieuwe Sidequests + Mini-games. Eindeloze mogelijkheden om te creeren met de Skylanders Imaginators Starter Pack: - Skylanders Imaginators Video Game - Portal of Power - 3 Skylanders Sensei Figuren Master King Pen, Golden Queen + Wolfgang - 3 Imaginite Creation Crystals Fire, Life + Dark - Poster met de complete set van Skylanders Imaginator Speelfiguren - En nog meer

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.