• Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 26 oktober 2018
  • PS4, Xbox One

Red Dead Redemption 2 kopen voor PS4

Het 3e deel uit de Red Dead reeks. De game verschijnt op 26 oktober 2018. Er is naast een tweetal trailers weinig bekend over de invulling van de game.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com € 29,99
MediaMarkt € 29,99
Game Mania € 39,98
PlayStation Store € 39,99
Game Outlet € 44,94
GameResource € 44,99
BookSpot € 57,99
Coolblue € 59,99

Eigenlijk valt er nog veel meer te vertellen over Red Dead Redemption 2. We zouden er een boek over kunnen schrijven, maar of jij dat leest is een tweede. Nee, laten we het hierop houden: heb je een PS4 of Xbox One, dan moét je dit spel een kans geven. Als de vele trailers van Rockstar je al niet overtuigden, dan hopen we dat deze review dat wel doet.

  • Schrijfwerk
  • Animaties
  • Grafisch pure eye-candy
  • Interactie met de gang
  • Zoveel te doen!
  • Besturing werkt soms tegen
Releasedatum 26 oktober 2018
Genre Actie
Platform PlayStation 4
Ook voor Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Red Dead Redemption
Publisher Rockstar Games
Developer Rockstar North
EAN 5026555423106

Red Dead Online update brengt extra XP en kortingen op wapens

Op 7 augustus 2019 - 2 reacties

Overleven in het wilde westen is niet makkelijk, maar de Red Dead Online update van deze week helpt je een eindje op weg. Je rank zal sneller omhoog gaan terwijl spullen eerder beschikbaar zijn. Reden genoeg om deze week in te loggen op Red Dead Online!

Grote Red Dead Online update voegt binnenkort rollen toe aan de game

Op 5 augustus 2019

Sinds de lancering is ontwikkelaar Rockstar constant bezig geweest om nieuwe content aan de levende wereld toe te voegen. Binnenkort zal nog een flinke stap worden gemaakt met de toevoeging van drie verschillende rollen in een Red Dead Online update, waardoor spelers steeds meer een eigen plek krijgen in de samenleving van het Wilde Westen.

Red Dead Online update beloont liefhebbers van Elimination Series deze week

Op 30 juli 2019

Met maar één leven en alleen gewapend met werpmessen en pijl en boog is elk potje in Elimination Series spannend. Maar met de Red Dead Online update van deze week zul je dubbel en dwars worden beloond voor je prestaties in de bloedstollende modus. En voor spelers een Twitch Prime-account wordt het helemaal interessant.

Pre-orders Red Dead Redemption 2 soundtrack op iTunes en Spotify

Op 19 juli 2019

Ware fans van Red Dead Redemption 2, opgelet! De pre-order voor het tweede deel van de Red Dead Redemption 2 soundtrack start op iTunes. Ook kun je direct met nieuwe singles aan de slag. Het lijkt hoog tijd te worden om van wat muziek te gaan genieten. Heb je de koptelefoon er al bij gepakt?

Red Dead Online update van deze week staat in het teken van paarden

Op 17 juli 2019

Het is weer tijd voor de wekelijkse Red Dead Online update. Dit keer kunnen ruiters profiteren van een care package. Daarnaast zijn er nog veel meer paardgerelateerde voordelen in deze update. Zelfs de kleding van deze week is uitermate geschikt voor ruiters.

Red Dead Redemption 2 soundtrack nu te beluisteren via Spotify

Op 15 juli 2019

Red Dead Redemption 2 is al even uit, maar liefhebbers van de game kunnen nu ook nog beter nagenieten van de originele soundtrack van de game. De muziek is vanaf nu namelijk officieel beschikbaar op de streamingdiensten van Spotify en Apple Music.

Red Dead Online update brengt Explorer Care Package en nieuwe kleding

Op 10 juli 2019

De wekelijkse Red Dead Online update is gearriveerd. Dit keer kunnen spelers onder andere profiteren van een care package en komen er nieuwe en tijdelijke kledingstukken naar de game. Lees hieronder verder voor meer details, waaronder de inhoud van het care package.