• Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 26 oktober 2018
  • PS4, Xbox One

Red Dead Redemption 2 kopen voor PS4

Het 3e deel uit de Red Dead reeks. De game verschijnt op 26 oktober 2018. Er is naast een tweetal trailers weinig bekend over de invulling van de game.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com € 30,00
BookSpot € 36,99
Game Outlet € 38,88
Game Mania € 39,98
Nedgame € 39,99
GameResource € 46,99
MediaMarkt € 47,99
Coolblue € 59,99

Eigenlijk valt er nog veel meer te vertellen over Red Dead Redemption 2. We zouden er een boek over kunnen schrijven, maar of jij dat leest is een tweede. Nee, laten we het hierop houden: heb je een PS4 of Xbox One, dan moét je dit spel een kans geven. Als de vele trailers van Rockstar je al niet overtuigden, dan hopen we dat deze review dat wel doet.

  • Schrijfwerk
  • Animaties
  • Grafisch pure eye-candy
  • Interactie met de gang
  • Zoveel te doen!
  • Besturing werkt soms tegen
Releasedatum 26 oktober 2018
Genre Actie
Platform PlayStation 4
Ook voor Xbox One
PEGI-rating 18
Serie Red Dead Redemption
Publisher Rockstar Games
Developer Rockstar North
EAN 5026555423106

Wat wil jij zien in Red Dead Online? - XGN Doe Mee

Op 18 mei 2019 - 2 reacties

Het draait de afgelopen weken vooral om Game of Thrones, maar de XGN Doe Mee is ook wel eens van het terugkijken. Naar vorig jaar bijvoorbeeld, toen Red Dead Redemption 2 uitkwam en vele levens ondersteboven zette. De online modus wordt veel gespeeld, maar wat wil jij zien in Red Dead Online? Welkom bij de XGN Doe Mee!

Red Dead Online update haalt game uit beta fase

Op 14 mei 2019 - 1 reactie

De beta periode van Red Dead Online is na de nieuwste update tot haar einde gekomen. Dit laat Rockstar weten op de newswire. De update komt met verbeteringen die de stabiliteit van de onlineomgeving moeten verbeteren. Er wordt ook een hele reeks aan gameplay elementen toegevoegd.

Vijf manieren om snel Red Dead Online money te verdienen

Op 4 mei 2019 - 1 reactie

Ontwikkelaar Rockstar heeft het spelers niet makkelijk gemaakt om geld te verdienen in de online modus van Red Dead Redemption 2. Voor de gemiddelde missie ben je ongeveer een kwartiertje kwijt en hier krijg je geen bakken met geld voor. Wij zetten de vijf van de snelste manieren om Red Dead Online money te verdienen op een rij.

Red Dead Online bonussen van deze week bekendgemaakt

Op 18 april 2019 - 1 reactie

Het ontbreken van een update voor het multiplayer gedeelte van Red Dead Redemption 2 betekent niet dat Rockstar stil staat. Deze week zijn er verschillende Red Dead Online bonussen die je kan verdienen. Er is ook weer nieuwe kleding die slechts tijdelijk beschikbaar is.

Red Dead Redemption rechtszaak over Pinkerton naam beëindigd

Op 12 april 2019 - 1 reactie

De Red Dead Redemption rechtszaak tussen Take-Two Interactive, Rockstar Games en Pinkerton Consulting & Investigations is van de baan. Dit blijkt uit een rechtsdocument in handen van GameDaily.biz. Hieruit blijkt dat de ontwikkelaar en uitgever de zaak vrijwillig laten vallen.

Red Dead Online update komt met Plunder Showdown Mode

Op 10 april 2019

De nieuwe Red Dead Online update voegt de Plunder Showdown Mode aan de lijst met gamemodi toe. Dit maakt Rockstar bekend in de newswire. Er is wederom nieuwe kleding te koop en sommige kledij en andere voorwerpen zijn tijdelijk eerder verkrijgbaar.