Grand Theft Auto VI

 • Grand Theft Auto VI (PlayStation 4)
 • Releasedatum: Onbekend
 • PS4, Xbox One, PC

Grand Theft Auto VI

GTA 6 moet de opvolger van het alom geprezen Grand Theft Auto 5 worden. De game is nog niet aangekondigd door Rockstar Games, maar het is vrijwel zeker dat het nieuwe deel in de maak is.

3 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
Onbekend
Franchise
Grand Theft Auto
Publisher
Rockstar Games
Developer
Rockstar North
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • GTA 6 ontwikkeling begonnen, duikt op in CV [update]

  Rockstar Games is ondertussen alweer druk bezig met GTA 6. Uit een online cv van een acteur blijkt dat de GTA 6 ontwikkeling begonnen is.

  28 juli 2017 Rob Ottens 2 reacties
 • GTA 6 setting - 5 steden die kunnen dienen als nieuwe thuisbasis

  Nu vrijwel vast staat dat Rockstar aan een nieuwe Grand Theft Auto is begonnen, begint de geruchtenmolen te draaien. Rockstar zou GTA al eens naar Japan willen verplaatsen, maar zag er van af. Wat zouden opties zijn als thuisbasis voor de nieuwe GTA 6 setting? Wij zetten er 5 op een rijtje in de GTA 6 setting Special.

  27 juli 2017 Jordi de Vries 23 reacties
 • Vijf E3 2017 onthullingen die jullie willen zien!

  Afgelopen week vroegen wij welke E3 2017 onthullingen jullie zouden willen zien tijdens de aankomende gamebeurs. De stemmen zijn geteld en in dit artikel kun je lezen welke games het tot de top 5 hebben geschopt!

  11 mei 2017 Tom Boshouwers 9 reacties
 • Top 5 snelst verkopende games in week 1

  Ruim drie miljoen mensen speelden de open beta van For Honor. Een hoopvol aantal voor ontwikkelaar Ubisoft met de release van morgen voor de deur. Welke games verkochten het beste in de eerste week van de release? XGN stelt een top 5 snelst verkopende games voor je samen.

  18 februari 2017 Rutger Meier
 • GTA Online servers down voor onderhoud woensdagmorgen

  Je moet morgenochtend niet vreemd opkijken als je niet in kan loggen op GTA Online. De service krijgt namelijk een onderhoudsbeurt, waardoor connectie niet mogelijk is. De tijd dat de GTA Online servers down zullen zijn, wordt geschat op vijf uur.

  26 april 2016 Jimmy Kemkes