• Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 23 februari 2016
  • PS4, Xbox One, PC

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 kopen voor PS4

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is een nieuwe game in de franchise. Je gaat opnieuw de strijd aan. Vecht met je planten tegen de zombies.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
PlayStation Store € 17,99
Game Outlet € 22,89
MediaMarkt € 39,99

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is het schoolvoorbeeld van hoe een opvolger hoort te zijn. Onder zijn aantrekkelijke en cartooneske visuele stijl, schuilt een groot aanbod aan personages, spelmodi en aanpassingsmogelijkheden om van te genieten. Of je nu achter het kamp van de ondoden of de (onschuldig ogende) planten schaart, in allebei vind je genoeg vernieuwingen die voor urenlang spelplezier zullen zorgen.

  • Indrukwekkend aanbod van personages, levels en spelmodi
  • Visueel aantrekkelijke stijl die uitnodigt tot spelen
  • Ongekend veel spelplezier
  • Computerbestuurde personages laten steken vallen
  • Repetitieve verhaalmissies
  • Gebrekkig kaartensysteem
Releasedatum 23 februari 2016
Genre Actie, Shooter, Third-person shooter, Strategie, Tower defense
Platform PlayStation 4
Ook voor PC, Xbox One
PEGI-rating 7
Serie Plants vs Zombies
Publisher PopCap
Developer Electronic Arts
EAN 5030937116371

Plants Vs Zombies 3 aangekondigd - Garden Warfare 3 is nog niet zeker

Op 6 februari 2019 - 3 reacties

Plants Vs Zombies 3 is aangekondigd. In een officiële tweet van Plants Vs Zombies die op 5 februari geplaatst is, wordt er bevestigd dat er wordt gewerkt aan een derde deel van de titel, alleen is het niet zeker of deze ook Garden Warfare gaat heten.

Nieuwe gratis Plants vs Zombies Garden Warfare 2 update

Op 1 juli 2016

EA heeft laten weten dat er een nieuwe gratis Plants vs Zombies Garden Warfare 2 update is uitgebracht. De update is het tweede deel in het Trouble in Zombopolis evenement en dat betekent dat er weer een aantal nieuwe uitdagingen is toegevoegd aan de game.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gratis te spelen

Op 29 april 2016

Vanaf nu tot en met 10 mei is Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gratis te spelen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Het gaat om een uitprobeerversie van tien uur.

Plants vs Zombies DLC vandaag gratis beschikbaar

Op 8 maart 2016

De game is nog maar een paar weken uit, maar de nieuwe Plants vs Zombies DLC is nu al beschikbaar. De release van de uitbreiding voor Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is vandaag beschikbaar gemaakt voor PS4, PC en Xbox One.

Video - Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Gameplay

Op 3 maart 2016 - 1 reactie

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC! Wij geven je een kijkje in het spel met deze Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gameplay zodat je weet wat je kunt verwachten. Lees ook onze review voor meer informatie over de game.

WIN - Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag

Op 1 maart 2016 - 11 reacties

De plantaardige shooter Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is sinds kort verkrijgbaar. Heb jij deze game nog niet kunnen bemachtigen? Dan heb je geluk, want bij XGN kan je exemplaren van deze shooter voor op de PS4 winnen! Hoe doe je mee aan deze Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag? Dat lees je hieronder.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 karakters - Ontmoet vers voer!

Op 24 februari 2016 - 6 reacties

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 staat gepland voor een release op 23 februari. In de tussentijd konden wij alvast kennismaken met de zes nieuwe karakters in de game, dankzij de bèta. Wat de nieuwe Plants vs Zombies Garden Warfare 2 karakters precies kunnen en wat hun rol is in het team, dat leggen wij haarfijn voor jullie uit.