PS4 Slim vs PS4 vs PS4 Pro - Welke moet je kopen?

PS4 Slim vs PS4 Pro - Wat je eigenlijk?

Wij zijn hier niet om jou te vertellen welke console beter is of beter voor je is of welke je moet kopen om DE beste ervaring te krijgen. Want wat voor jou die 'beste ervaring' is bepaal je altijd nog zelf. Als je toe bent aan een nieuwe PlayStation 4, wil upgraden vanaf een oudere console zoals de PlayStation 3 of nog console wil naast je Xbox One, moet je voor jezelf opmaken waar je behoeftes liggen en welk budget je hebt.

Maak voor jezelf een lijst met wensen waar een console aan moet voldoen. Moet alles altijd vloeiend lopen? Moet het beeld van de beste kwaliteit zijn? Ben je niet bang om wat extra euros op die toonbank te leggen? Heb je een 4K Televisie of ga je er binnenkort een kopen?

Wacht dan nog twee maanden en koop de PlayStation 4 Pro. De console is snel, sterk en voldoet voorlopig aan de standaard in gaming die steeds hoger wordt. En als dat 4K scherm toch binnen handbereik is, overweeg dan of je niet 100 euro meer wil en kunt uitgeven voor mooiere graphics. Het zal de moeite waard zijn!

Kan je alleen niet meer wachten tot een nieuwe console? Heb je toch geen 4K televisie en ga je die ook niet kopen op korte termijn? Plus, heb je geen zin om je hele bankrekening leeg te trekken en hecht je niet zoveel waarde aan hoge kwaliteit graphics?

Houd het dan lekker bij de aanschaf van een PlayStation 4 Slim. Je kan er voorlopig weer mee vooruit en het scheelt je geld. Je hebt een solide, slanke PlayStation 4 die je makkelijk kan vervoeren als dat nodig is en die prima zijn werk doet. Je zult alle PlayStation 4 games gewoon kunnen spelen in Full HD.

Als je al een PS4 in bezit hebt, is het in ieder geval zeker niet de moeite waard om een PS4 Slim in huis te halen, je kunt beter de oude rakker laten staan of wachten tot een upgrade naar de PS4 Pro als je een 4K TV in huis hebt!