XGN en 12Game starten samenwerking

Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld weten ontvangen XGN leden punten voor alle activiteiten die ze op de site en het forum uitvoeren. Deze punten, XP geheten, geven niet alleen aan hoe actief een bepaald lid is, maar vormen ook nog een soort van 'status' symbool. Hoe meer punten je verzameld hebt, hoe hoger jouw status op XGN zal zijn.

Sinds vandaag is daar, dankzij de samenwerking tussen XGN en 12Game, nog een extraatje bijgekomen. Zo kun je namelijk met de XP maandelijks twee bonnen ter waarde van maar liefst 60 euro winnen, welke je vrij mag besteden op een van Nederlands grootste gameshops, namelijk 12Game.Com.

Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking:

"Ik ben uiteraard erg tevreden met het feit dat we tot een overeenkomst zijn gekomen met één van de grootste online gameshops van Nederland. Ik denk dat het kwalitatieve imago van 12Game naadloos aansluit bij dat van ons. Tevens is de sponsoring van XP een prachtige compensatie voor onze leden die de site en het forum al jaren actief houden," aldus Hugo Welkers, Marketing & Sales Manager bij XGN.


“Ik verheug mij erg op de samenwerking met XGN, één van de meest toonaangevende en innovatieve game communities van Nederland. De professionele uitstraling en hoogwaardige content van XGN past uitstekend bij de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven. Ik hoop dat door de inbreng van 12Game.Com de XGN gebruikers nog meer plezier gaan beleven aan hun favoriete hobby!” aldus Nils van der Knaap, Marketing Manager bij 12Game.Com.

Als je meer wilt weten over de actie, kun je op deze pagina terecht. De actie start al deze maand en loopt vooralsnog voor onbepaalde tijd. Als je mee wilt doen maar nog geen lid bent van XGN, dan kun je hier gratis een account registreren.

12Game Logo