PlayStation All-Stars Battle Royale is een tweedimensionale vechtgame die later dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 3. In de game verzamelen alle helden die Sony heeft gecreëerd over de jaren zich om elkaar er flink van langs te geven. Op de eerste screenshots en in de trailer zien we onder andere Kratos, Sweet Tooth, Fat Princess en Sly Cooper tegen elkaar strijden. Ontwikkelaar SuperBot Entertainment onthulde echter al dat er ook een aantal karakters van andere ontwikkelaars dan Sony zijn opwachting zal maken.

Verschillende karakters bevatten allemaal unieke bewegingen en extra krachten. Zo kan Sly Cooper bijvoorbeeld tijdelijk onzichtbaar worden. Doe je het heel goed dan zijn er drie levels die je kunt bereiken. Behaal je level drie dan transformeert het karakter in extra sterke versie die iedereen angstig zal ontwijken. Zo zal Sweet Tooth bijvoorbeeld in een soort Transformer veranderen en kun je als Colonel Mael Radec uit de Killzone games in first-person op je tegenstanders schieten.

De game bevat een heel gala aan modi voor de singleplayer, multiplayer en co-op. Zo kun je onder andere online aan een toernooi meedoen om te kijken of je waardig genoeg bent voor de titel. PlayStation All-Stars Battle Royale zal op de komende E3 in het zonnetje gezet worden door Sony, dus dan kunnen we een hoop meer informatie verwachten. Tot dan dan hebben we hier alvast de eerste screenshots en hieronder de trailer: