• Trine 2 (PlayStation 3)
  • Releasedatum: 7 maart 2012
  • PC, PS3, Xbox 360

Trine 2 kopen voor PS3

Trine 2 is een actie, platformer en puzzel game. Trine 2 laat drie spelers in de huid kruipen van de wizard, de thief, en de knight in de co-op mode.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, Xbox 360

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Games waarbij je elkaar echt nodig hebt zijn schaars. Gelukkig verscheen een aantal jaar geleden Trine, een spel waarin je met drie personages een wereld van het kwaad moest ontdoen. In deel twee komen de krijger, de magiër en de dief nogmaals samen om het kwaad te bestrijden. Een succesformule, zo bleek twee jaar geleden...

  • Magische graphics
  • Met drie spelers enorm leuk
  • Ook via internet
  • Kort
  • Erg verleidelijk om puzzels over te slaan
Releasedatum 7 maart 2012
Genre Platformer, Puzzel
Platform PlayStation 3
Ook voor PC, Xbox 360
Serie Trine
Publisher Frozenbyte
Developer Frozenbyte

Frozenbyte weet niet of Trine 2: Goblin Menace uitbreiding nog naar de consoles komt

Op 1 december 2012 - 4 reacties

Op de Wii U is zojuist Trine 2: Director's Cut verschenen. De game bevat als extra Goblin Menace, alsook een exclusief Wii U level. Goblin Menace is ook beschikbaar voor de PC, maar of de extra content ook nog naar de PlayStation 3 en Xbox 360 zullen komen is nog maar de vraag. 

Trine 2 video toont hoe de game tot stand is gekomen

Op 3 mei 2012

Trine 2 kwam in 2011 op 7 december uit voor de PC en op 21 december voor de Xbox 360. Binnenkort zul je de game eindelijk ook kunnen spelen op de PlayStation 3. In deze video zie je hoe het spel tot stand is gekomen!

Prachtige teaser van de komende Trine 2 uitbreiding

Op 19 maart 2012

We hebben nog geen datum voor de grote komende uitbreiding op Trine 2, maar wel alvast een eerste teaser waarin we kennis maken met de omgevingen in de game. Trine 2 is al even beschikbaar als download voor de 360 en PC, de PS3-versie volgt later dit jaar!

Trine 2 krijgt deze zomer downloadbare content

Op 11 maart 2012

De downloadbare game Trine 2 krijgt deze zomer downloadbare content voor alle drie de versies. Dat meldt Mikael Haveri, marketing directeur van ontwikkelaar Frozenbyte.

Trine 2 op PS3 met korting verkrijgbaar als goedmakertje

Op 6 maart 2012 - 1 reactie

Na weken van uitstel zal deze week Trine 2 op de PlayStation 3 verschijnen. Als excuus voor de vertraging hebben Sony en uitgever Atlus een korting van 30 procent geregeld in de eerste twee weken dat de game verkrijgbaar is.