Minecraft kopen voor PS3

Minecraft staat voor eindeloze creativiteit. Verken een groots en blokkerig land waar je onbeperkt kunt werken aan een creatie, maar pas op indringers.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PC, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 29,99
bol.com Partner € 35,00

Desalniettemin is Minecraft voor de PlayStation 3 een game die zijn kwaliteit durft te tonen. De game werkt soepel en de zowel de besturing als de menu’s zijn heel goed afgestemd om te worden bestuurd met de Dualshock controller. Hoewel nog niet alle content ook op de PlayStation 3 beschikbaar is, werkt hetgeen dat wel aanwezig is heel goed. Online gamen gaat snel en de aanwezigheid van splitscreen co-op maakt het feest compleet. Minecraft: PlayStation 3 Edition mag zichzelf als waardig lid van de Sony-familie bestempelen.

  • Besturing goed afgesteld op controller
  • Multiplayer met splitscreen ondersteuning
  • Craftingsysteem nu voor iedereen toegankelijk
  • Sommige content ontbreekt (nog)
Releasedatum 18 december 2013
Genre Massive Multiplayer
Platform PlayStation 3
Ook voor 3DS, PC, PS4, Vita, Switch, Wii U, Xbox 360, Xbox One
PEGI-rating 7
Publisher Mojang
Developer Mojang
EAN 0711719413011, 0711719413318

Minecraft Super Duper Graphics Pack geannuleerd

Op 13 augustus 2019 - 2 reacties

Wie Minecraft graag in 4K zou spelen zal vandaag teleurgesteld zijn. De Minecraft Super Duper Graphics Pack die in 2017 werd aangekondigd is niet meer in ontwikkeling. Daarmee is een officiële manier om Minecraft in Ultra HD resolutie te spelen van de baan.

Minecraft film krijgt Frozen 2 schrijver

Op 25 juni 2019 - 2 reacties

Frozen 2 schrijver Allison Schroeder neemt de Minecraft film op zich. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film, gebaseerd op de game Minecraft, is al enige tijd in ontwikkeling en heeft al enkele schrijvers en regisseurs gehad. Of Schoeder haar script baseert op een eerdere versie is niet bekend.

Minecraft Classic gratis speelbaar naar aanleiding van 10-jarig jubileum

Op 8 mei 2019 - 4 reacties

In iets minder dan een week viert Minecraft zijn 10-jarig jubileum. Om dit te vieren maken Mojang en Microsoft Minecraft Classic gratis speelbaar voor internetbrowsers. Het gaat om de originele pre-alfa versie van de game waarin je bijna alleen kan bouwen.

Live-action Minecraft film uitgesteld naar 2022

Op 17 april 2019

Je was het waarschijnlijk inmiddels alweer vergeten, maar er is dus een Minecraft live-action film in de maak door Warner Bros. Oorspronkelijk zou deze film in mei 2019 uitkomen. Dit blijkt toch niet mogelijk te zijn en de film wordt nu uitgesteld naar 4 maart, 2022.